Hahh!

Assalamualaikum...


Aku tengah gaduh dengan Piqa ni. Perang dunia ke 18. Fuhh! Hebat. Memang terbaik lah. Err... tu ayat Boboiboy. Pinjam ea Boboiboy :D kalau tak bagi, takpe. Fang ada. lalalala~ HAHA gila~gila~ aku gaduh dengan Piqa. Degil betul lah budak tu!

Aku dah kata, aku sayang dia lebih, nak lawan jugak kata dia sayang aku lebih. Mana boleh macam tu! Aku sayang dia lebih! Lagi lebih dari yang dia tau dan lebih dari yang aku sendiri tau hee~ aku pedulik apa? Yang penting aku bakal menang perang ni. Hee~ Aku sayang kau lebih dari kau sayang aku ye Piqa! Kau kena terima hakikat tu. Jom kita lawan lagi. Siapa lebih sayang siapa and aku akan pastikan aku menang! c(:

Tanak kalah tuu. Text dia baru je masuk inbox aku -,-

Pentel Sharplet.5 off :D assalamualaikum.

kiryuuasrar

Kebosanan Melanda Lagi -,-

Assalamualaikum...



Kebosanan melanda lagi. Haih! Semua blog yang aku minat, takde post baru -"- yang ada pun... memang dari awal lagi aku tak sepatutnya baca. Hurm. *applause* tahniah tahniah kerana telah membacanya :D okay, sila baling rose dan tulip ahhaa LOL -,- skemanya ayat. Okay abaikan~ HAHA. Awak, saya harap entry awak tu bukan pasal saya tau :D dan tak kisah lah kalau betul saya pun -"- saya harap awak sendiri kata tu bukan saya. T_T ye ye saya sangat berharap. Err kenapa awak kata saya kejam? ="= post lepas tu bukan pasal kawan awak lahh ="= saya tak cari pasal pun. urmm, saya tau bukan saya seorang je dah berpunya. dan tak sepatutnya saya berpunya pun waktu waktu sekolah gini -,- okay. Saya betul berharap that the post is not ditujukan kepada saya :)


Okay, kembali bosan lagi -,- aku dah pening dan nak muntah tengok buku Add Math tu dan tak nak tengok lagi sampai besok -,- besok baru bukak hee~ kat sekolah. Dan, revise bersama deskmate terchenta. Dan, apa lagi? Aku dah tak tahu nak bebel apa. Sangat bosan -,- ibu ayah pergi rumah kawan ayah. Dan aku tinggal sensorang kat rumah -,- ye ye aku tahu. Kenapa aku tak ikut dari awal lagi kan? Malas -,-' HAHA

Okay, kenapa setiap kali aku fikir benda ni, aku akan terasa macam... aish!! Sebelum ni aman tenteram kut hidup aku. Haa! Hati aku la punya pasal. Siapa suruh kau suka kat orang? Kan dah aku tak reti nak kawal cemburu. Kan dah aku tak reti nak jaga diri. Kan dah aku tak reti nak kawal kepala angin aku. Kan dah aku tak reti nak jaga hati orang. Lepas dah buat baru nak menyesal. Sebelum buat tanak fikir. Bodoh tak aku? Bodoh kan? Huu saya betul harap setiap orang yang saya pernah salah dengan dia, maafkan saya. Ni la aku cakap. Dah buat baru nak menyesal. Sengal kan? HAHA. Sebelum buat tanak fikir. Apa lah kau ni Wawa.

Err, jangan salah faham. Sebab tu aku buat blog baru. Tanak cari gaduh dan cari nahas lagi dahh -,- okay sekarang baru aku faham kenapa dia tak bagi aku dekat dengan mereka -,- sebab aku akan automatik menjadi 'liar' apabila dekat dengan mereka. Dan semestinya mereka mereka itu sebagai mangsa mangsa yang tidak bersalah, menjadi korbannya. Erk? Korban? Mana sampai mati. Aku buat diorang menangis ada lah. Huu, sorry lah korang -"- sangat aku mintak maaf sebab pernah buat korang menangis dan menggores hati korang D': sorry ea :D hee. Ala diorang taktau blog aku pun. Mana diorang nak tau aku mintak maaf kat diorang? -,- takpe lah. Jauh di sudut hati, setiap hari aku nak mintak maaf kat diorang. Biar la diorang tak tau. Asalkan Dia tau aku sentiasa mengharap maaf diorang walaupun diorang tak tau :) Dan aku berharap diorang tak tau blog aku ni pun -,-' lebih baik macam tu :)

Erhh bajet baik lah pulokk. HAHA. Eh, ni aku luahkan apa kat dasar hati aku ni tau :D ~poyo~poyo~ HAHA urm, sorry once again kat korang yang terlibat :D Pentel Sharplet.5 off :D assalamualaikum.

kiryuuasrar

It Is Life :)

Assalamualaikum...


As usual, balik sekolah je mandi solat makan semua. Then, tengok group kelas kat facebook. Check balik homework apa cikgu bagi tadi sebab budak kelas aku confirmkan balik homework kat dalam group. Kadang kadang ada kerja tambahan. So, memang kena jenguk group kelas kat facebook tu almost every day.

Dan semestinya akan ada je benda yang aku nak post kat blog terchenta ni. Blog baru yang mempunyai azam baru :D tanak follow sembarangan. Orang nak follow, follow lah. Aku tanak follow. Kecuali yang aku betul betul nak baca setiap ayat kat entry dia je. Setakat ni ada sorang je yang aku tak kenal, aku follow blog dia. Ayat dia memang best la. Suka betul aku ayat gila gila dia. Blog lain yang aku follow, cuma yang aku kenal dan blog tutorial je :)

So, tadi kat sekolah cikgu suruh hafal essay Biology yang gila berkajang tu -,- of course la dapat hafal beberapa soalan essay je. Dan tak lupa jugak terima kasih kepada perkataan perkataan pelik dalam essay Biology tu kerana telah berjaya membuatkan migrain aku yang telah lama tak datang menziarah tu, ziarah aku balek -,- haha serius tepu siutt kepala aku.

Dah la baru lepas pening revise Add Math. Tu baru paper 1. Belum paper 2 lagi tu -"- haishh! Dah buat Add Math, bincang benda alah Physics yang Logic Gate tu pulak. Errhh -"- gate tu logik sangat sampai kepala aku pulak yang jadi macam tak berapa nak logik -,- ngee! Ampun lah Puan Choo oii. Kepala saya dah tak boleh nak terima masuk tadi -,- hehe.

Dari hari tu aku rasa macam nak demam. Dan badan pun dah panas :D berapa kali dia suruh aku makan ubat tapi... urhh aku terpaksa jugak makan sebab ibu suruh -,- kalau tak.., -,- jangan harap aku nak makan. Dia suruh pun aku tak buat haha. Kay migrain aku datang semula. And when I arrived home just now, terasa hampir koma -,- haha. Tapi tak koma la :) hee. Banyak pulak aku merungut pasal pelajaran aku ni kan? Wahai Najwa, sila sedar bahawa SPM trial is just arround the corner -,- ouhh minggu depan ea? Ohh okay okay okay. Next week. Hah? Next week? >_<" okbye! Nak study hee :D esok ada masa aku update lagi kay? :D

Pentel Sharplet.5 off :D assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.