LOL -,-'

Assalamualaikum.


Hai there :) sihat? Bagus la. Me sakit perut lah -,- tak suka saat saat begini. Setiap bulan menderita dua tiga hari sakit macam ni -"- lepas tu nak mengamuk je. Lepas tu nak muntah bagai. Demand kan? LOL -,-' lawak.

Tadi kat sekolah me felt like nak tercabut tulang belakang ni -,- dan apa yang cikgu ajar tak berapa nak masuk kepala ==' okay, cukup sampai situ. Hari ni sepatutnya takde subjek science tapi tadi Puan Hanim amek masa Add Math untuk Chemistry. Aku yang baru sahaja nak bahagia bahagia ni tiba tiba punah harapan -,- aku tak suka masuk lab!! Apa jua jenis lab lah. Chem? Bio? Fizik? Semua! Pinggang dah la sakit. Lepas tu duduk kat kerusi lab Chemistry tuuu -,-' aku rasa macam nak baring kat situ jugak ="=

Haih! Dah la sakit. Sejuk pulak tu. Meremang meremang bulu roma aku -,- fine. Balek rumah terus mandi dannn apa lagi? Mestilah menghempaskan badan ke atas katil ^^ lega sikit pinggang haku! Kalau tak rasa macam nak tercabut sendi! Tadi meregang regangkan badan, keletak keletuk bunyi belakang aku -,- dah macam old folks la pulakk.

Jadual exam dah dapat. Isnin sampai Jumaat full ada exam. Bahasa Melayu, English, Syariah Islamiyah, Quran Sunnah dan Mathematics. Lepas tu sambung minggu depannya. Full Isnin sampai Khamis. Sejarah, Chemistry, Physics, Add Math. Jumaat tu takde subjek kitorang, kitorang tak amek Prinsip Akaun. So, kitorang tak exam. Then, sambung minggu depannya. Isnin cuti hari 1 Malaysia. Untung la orang tu birthday bulan September HAHA naseb baik masa tu kira rehat Sabtu Ahad. Esoknya hari 1 Malaysia. Dan lepas tu Selasa, kitorang tak amek Tasawwur Islam. Then sambung Rabu Khamis, Biolagy dan Bahasa Arab Tinggi :)

Okaylah. Pentel Sharplet.5 off :) assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.