Versus

Assalamualaikum...


Differences between me before and me now :D can you list them? Banyak. Sangat banyak. Err? Sangat ke? *juling mata* paling paling pun the main thing is from ganas to become girly again *buat kening double-jerk* cara tak? Haha. Dia kot the main cause.

Dia? *angkat kening sebelah* The main cause? *angkat dua dua kening* Haha Encik Azeem lah. Mana ada orang lain. Tak tahulah kan. But seriously memang aku change more than 50% [walaupun sedikit demi sedikit] after I knew him when I was forteen in 2009. Awal tahun, in February. Fuyoo ingat tuu *juling mata* entah dia ingat ke tidak. Tapi rasanya dia pernah cakap pasal ni dan dia ingat we knew each other in February masa form 2. Haha dia ingat *angguk pasti* hahaa through Myspace. But the real specific date, I can't successfully recall it. Just in February 2009. Normal is it? Almost three years kut benda berlalu and never thought langsung langsung pun nak kena ingat the date mula mula aku kenal budak yang gila Naruto ni masa tu :D

But the only 14 Julai 2012 tu aku ingat! Hee :D beli air dengan gula gula ye Inche Abang berdua? Kahh. Ingat lagi selisih sebelah dia. Adoi. Revive dengan Pepsi. Selamba je kan muka dia aku dah aura nak bunuh dia time tu jugak! Grrrhh *gigit wire mouse* Datang tak bagitahu. Kalau tak boleh aku cabut awal awal! Hee *gelak keji* dan paling ingat muka confuse Ikram time melilau mata terpusing pusing cari benda nak dibeli last last gula gula menjadi pilihan kah kahh *gelak guling guling*. HAAAAAA! Tahu pun membazir! Datang jauh jauh beli gula gula dengan air je. Stok gula gula, Pepsi dengan Revive kat Bakri dah habis ea sampai nak kena cari kat BP? Haha. Lawak lah korang ni *gelak yang dibuat buat* grrhh *kepal penumbuk* kalau korang buat lagi, siaplah korang!! *senyum manis tumbuk keyboard*

Kembali pada main title. Dulu aku ganas sekarang aku dah girly look. Sikit la *juling mata* sungguh huduh. Haha sebab tu aku tak berkeyakinan nak bagi orang suka kat aku. Biarlah aku yang suka orang. Hee but dah dia kata tak kisah. So, we'll see lah nanti.

Dulu tak minat pink langsung kut sekarang dah tara hal walaupun bukannya aku suka sangat but better than dululah langsung tak boleh nak tengok. Sekarang biasa biasa je *senyum manis*.

Dulu aku rimas rambut panjang. Panjang sikit je potong panjang sikit je potong. Maklumlah memang malas nak jaga kan. Memang masalah kalau jadi orang yang tak prihatin ni *muka kerek*. Sekarang, PUN rimas lagi. Tapi tak tahu kenapa aku tak ada rasa excited macam dulu bila nak potong rambut. Sekarang dah lepas bahu. Selama ni aku tak pernah simpan rambut sepanjang ni -,- ni first time. Last aku potong boycut lepas PMR dulu. Sebelum pergi Cameron :D and until now belum potong lagi dengan rambut ikal-layer-takrata ni -,- sungguhlah huduh *juling mata*. So, imej dah berkeperempuanan sikit kan dengan rambut macam ni -,- dulu aku pun tak tahu rupa aku ni rupa lelaki ke perempuan. Kah kahh!

Dulu aku kawan dengan budak lelaki. Lepak main ronders main galah panjang semua dengan budak lelaki. Biasa perempuan, kitaorang bertiga jelah. Lagi lima belas orang lelaki termasuk adik adik aku. Ramai tak kawan lelaki aku? Sekarang tinggal tiga orang jelah nombor telefon dalam contact list phone aku. Dia, Ifat and Ikram. Aku dah tak ada contact budak lelaki lain selain diaorang bertiga. Haha baik tak -,-

Dulu kalau gaduh pun gaduh dengan budak lelaki. Haha. Ganas tak gua? Sekarang dah tak ada gaduh dengan lelaki. Ada pun Si Epat je hahaa. Kawan pun dah dengan perempuan je. Gaduh pun dengan perempuan la. Lepas tu nangis. Alaahh. Menyampah siut. Malas aku nak gaduh. Bab gaduh memang zaman dulu lagi bestlah. Sepak terajang benda biasa kot. Tak ada pulak nak nangis nangis. Lepak je lepas gaduh sambung main game sama sama lagi. Sorry sorry mana ada. Sekarang rasa lain pulak bila gaduh dengan perempuan tak say sorry. Hahaa

Dulu aku tak reti nak bersaya awak. Nak berkita awak. Nak bernama bagai. Biasa aci redah aku kau aje. Sekarang kira ampunlah aku yang perempuan ni dah bersopan sikit bak kata Ikram yea? *glance* kah kahh. Si dia lelaki pertama yang aku bahaskan diri guna nama. Kedua Ikramlah. Err, dia 'berjiwa lembut' kut -,- nak beraku kau pun aku tak sampai hati kah kahh. Tapi kalau Epat memang siaplah. Peduli hape aku? Kalau cakap dengan aku asyik nak gaduh je. Selalu dengki dengan aku. Hahaa memang beraku kau la. Dan memang dia dengar cakap aku since aku cakap "treat aku macam kawan, jangan treat aku macam perempuan." Then aku kawan dia sampai sekarang :D

Dulu aku susah kot nak nangis. Jatuh berdarah kaki? Peduli hape aku. Sepak terajang dengan budak ronders? Kisah pulak haku. Gaduh? Tak heran. Couple pun aku tak mindlah. Siap anti cinta tuu. Sekarang lain dah. Sikit je dia buat aku. Tak ada lain lepas gelak sampai aku puas leleh la lepas tu. Macam hape *gelak kuat kuat* dalam bab ni, lembiknya lah kau Najwa lepas kenal dia. Ehehh. Betul jiwa aku jadi perempuan lemah habisan bila hadap dia ==, *ouhh merepek!* aku tak suka perubahan yang ini -,- terasa lembik gila.

Itu je la kot. Kalau ada lagi aku update lain kali. Hee :D I'm off. Pentel sharplet.5 off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.