Nothing

Assalamualaikum...


Hari ni ada sekolah ganti but 5KAA yang ada hanya 8 orang termasuk aku. Yang lain pergi seminar kat Hotel D'Impian Parit Raja tu. Then kami satu harilah tak belajar. Hahaa. Mula mula PJ. Puan Choo ajak main kejap je. Lepas tu angin kuat. Tak dapat main so kitaorang duduk kat seats penonton. Bual bual lepaskan tension habis trial sambil ambil angin. Gila kuat woo angin sampai sejuk tangan aku.

Lepas tu tiba tiba bila angin kuat gini Puan Choo nak tanya kitaorang pasal application Bernoulli's Principal. Kenapa kalau angin kuat boleh menyebabkan bumbung atau payung terbang? Ngaa! Nasib baik aku ingat. Kyahaha. Bila velocity increase pressure decrease. Angin kuat atas bumbung, so pressure rendah. Bila ada perbezaan pressure, force akan terhasil. So, dari pressure tinggi ke pressure rendah kan? Bumbung terbang la. Haha. Tapi dalam exam kalau jawab pakai bahasa aku ni, cerahlah masa depan. Bhahahh.

Then Kimia, Puan Hanim tak ada. Pergi seminar jugak. Kitaorang lepak padang sampai rehat dengan angin kuat kuat tuu. Lepas tu story lah macam macam. Ada budak sound aiEn kat blog dia. Alah maklumlah. Budak hot. Memanglah macam tu. Budak hot versus budak hot. Haha aku tak jumpa pulak blog budak tu. Tengah cari ni. Facebook dia pun tak jumpa lagi -,- haha. aiEn lah tak pulak dia nak share. Nanti aku cari ea aiEn ea? ^^,

Lepas tu rehat. Kantin macam biasalah. Langsung langsung LANGSUNG TAK MEMUASKAN HATI. Dah lah makanan sikit. Tak ada apebende pun. Memang kebulur aku kat kelas tu. Then dah habis rehat, buat latihan sikit, duduk sebelah Dila bawah kipas kat tempat Syaz [mentang mentang orangnya tak ada haha]. Lepas tu main lappy. Hee :D mintak Poseidon dengan Running Man dari Moon. Moon pun bagi. Wana dengan Nanee dah hanyut dah. Sampai balik kitaorang bercerita itu ini. Puan Nik pun buat dono je kitaorang pun bermaharajalela lah. Kah kahh tapi still behave okay! Kelas lain belajar macam biasa. So, respect should be the first in 5KAA. Then, baliklah.

Sampai sekarang aku tunggu something but something tu tak sampai sampai lagi. Dah rasa macam nak swing aje ni. But, senyum itu sedekah kan. Tunggu je. Kalau tak petang malam mesti sampai punya. Insya-Allah. Tu pun kalau dia masih sedar aku ni wujudlah. Kot kalau dah jumpa duyung yang lain mana nak nampak aku yang bilis ni kan. Okaylah. Pentel sharplet.5 off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.