Jyeah!

Assalamualaikum...


Annyeong haseyo, minna! v[^o^']\ haha jangan ikut tabiat ini ye. Merosak bahasa namanya. Greeting pakai Korea bahasakan Jepun. Hee~ entry ni pendek aje.

Nak update tapi tak tau pasal apa. Aku cerita pasal ni je la ea. Aku stalk result Mr.Starish tadi. Lalala~ haha. Gila kejam tak? Serius boring. Waktu tengah hari gini kalau belajar memang dah tak masuk la. Membazir masa je belajar. Pukul 4 nanti baru sambung balik. So, now boredom is in the air~ [sempat pulak kau nak boring boring Najwa? SPM 6 minggu lagi!] Lalala~ haha.

Dah tu je la aku nak citer. Haha! Tapi aku dah warn dia awal awal lah. Kalau tengok result aku jangan gelak. Haha. Nasib lah dia kat hostel lagi. Tapi masa aku warn tadi dia dah gelak dulu. Keji gila weh. Macam ni "heheheee~" siut tak? Haha. Nasib baik aku suka kau kalau tak dahku post kasut B.U.M lawaku ke hostel sekolahmu. Hahaa.


Ahhaa. Free aku kena gelar penceroboh hari ni. Cehh! Dia ceroboh aku punya boleh. Aku tak boleh. Mana aci kan? Haha. Okaylah. Pentel sharplet.5 off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.