Permainan Cinta Gila

Assalamualaikum...


Hoi awak! Hee :D dahsyat orang sekarang ek? Pakai hoi aje. Hehe sila jangan tiru habit terbaik dan paling sopan ini :) haha merepek. Permainan Cinta Gila. Apakah? Siapa tahu? Macam pernah dengar kan? Kah kahh. Cerpen aku ni dah lama tergantung. Tiba tiba semalam aku jumpa balik buku tu. Aku pun sambung la. Nak baca? >>KLIK SINI<< Uwaa! Salah bagi link! Kah kahh. Nampak apa? Hee :D sorry la. Salah link. Yang ini betul betul. >>KLIK SINI<<

**Peringatan**
Jangan ikut ea. Baca sekadar suka suka je :) sebab budak perempuan dalam ni gila ekstream. Kah kahh. Selamba je dia bagitahu dia suka kat lelaki tu. Walaupun masa tu lelaki tu baru putus cinta. Macam tak timing ek time dia nak bagitahu tu? Kah kahh. Masa tu pun tak sengaja. Baca jelah. Bukan panjang sangat pun. Budak nak PMR pun sempat aje luangkan five to ten minutes habiskan cerpen aku tuu -,- buat hilang hilang tension :)

Okaylah. I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.