Nag.. nag.. nag dan nag :)

Assalamualaikum...


Okay, harini dah 24 October, esok dah 25, lusa pulak 26 bersamaan dengan 10 zulhijjah. So, selamat hari raya aidil adha lah ya? :) Then lepas tu 27 lepas tu 28 29 30 31. Masuk November. Satu *tarik nafas* du.. du.. dua *sesak nafas* ti.. ti.. ti... tig.. tiga.. haaahh *tercungap* emp.... *tercekik* empp.. pppp... ppaatt *muka merah telinga berasap* S.. S...SP... P... P... SP... M!!! *~pengsan~*

Ha. Ha. Ha. Funny -_-' Jyeah! Nak SPM~! Dan aku masih tercegat kat sini kan? Aduh malasnya -"-, tahu tak aku tak suka study kat rumah? Hee :D takpe. Sekarang dah suka sikit sebab aku rasa macam dah suka kat Kimia dengan Add Math :) Mesti kau orang nak kata kan, dah tinggal few days lagi nak SPM baru nak suka? Err.. bukan better aku suka lambat than aku tak suka langsung ke? Hee :D ayat tak kompiden bakal doktor. Hak tuih! Tengok darah pun takut nak jadi doktor. Lupakan jelah Wa hasrat kau -,-' tengoklah nanti :) doktor kena rajin. Aku 50-50 je. Memang takde harapan. Mati anak orang, akulah salah. Haish nauzubillah.

Good luck 5 KAA 1 :)

5 KAA kan PANDAI. Dah lah kelas pertama. KAA pulak tu. Special kan? INSAN INSAN TERPILIH kan? TERROR NO ERROR kann? Kelas PALING TINGGI ANTARA YANG TERTINGGI kan? Kalau ada kelas RK kat sekolah kita pun, KAA lagi tinggi tarafnya kan. RK Science Stream je. Kita Science Agama. Hebat kan kita? Yang sekolah target 11A+ straight perfect score kan? Okay okay okay, ameen ameen AMEEN! :) Okay good luck 5 KAA :D

p/s: setelah tergeliat kepala hotak memikir cara nak baca table distributions Add Math tuu, aku pun mengupdate blog. Eh, lupa! Aku ada main Magic Cube sebelum update blog tadilah :D lama gila tak main. LAst aku main masa form 3 kut. Ni jumpa balik kekasih aku ni. Hee :D nasib baik aku tak lupa cara penyelesaian dia ^^ menunjukkan kekasih aku tu masih sayangkan aku. Kah kahh! Love my Magic Cube ♥



Hehe bila tengok Magic Cube je teringat kat insan bernama Nur Aime Alia Nasuha. Dia panggil aku sifu sebab ajar dia cara selesaikan warna Magic Cube ni :) Masa form 2 lah aku ajar dia :D daripada terkial kial susun satu warna untuk base, sampailah dia dapat buat base terakhir dan completelah Magic Cube aku tuu. Haha. Senang nak ajar dia sebab dia cepat pick up and dengar arahan aku sebijik sebijik. Yang susah dengar arahan tu memang mintak kaki lah. Hahaa. Aime ni dah pindah. Hurm rindunya kat dia~ :'D okaylah. I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.