My life

Assalamualaikum...


Ouhh yeahh. Jumaat hari tu almost all 5KAA members not in well. Haha fear huh? Sikit la. Sikit? Dalam hati jantung nak melompat keluar. Aku tak suka baca buku laa. Siapa boleh tolong? -"-, cepat je mengantuk. Okay, thanks to Inche Fariz for the Sejarah hint. I'll claim you the rest. SI jangan lupa kay! Kalau kau lupa memang aku sepak kau laju laju tanpa had. Peduli apa aku Mai nak cekik aku ke apa. Haha. Bagi okay, share share la. Sharing kan caring :) *angkat kening double-jerk*. Lepas tu kau kalau cakap dengan aku takpayah nak bersinonim nak bermuradif bagai. Rasa macam nak tumbuk tumbuk kau buat sambal belacan. Kalau kau buat jugak, soalan ini kau dapat :: Kau nak mati kena bunuh ke? *tanya gaya pelayan amek order kat restoran*. Cara tak gua? Hahaa. Aku lagi brutal dari bini kau tauu! :D

Jumaat tu jugak ada Majlis Restu Ilmu :) jumpa mintak restu ilmu yang cikgu bagi, say thanks segala. Dah selesai, susun meja. Dah susun meja, tampal slip. Dah tampal slip, dapat slip lagi satu :) Yeah, 5KAA paling rajin nak mintak maaf dengan other classes members kan? Haha. Bagus la 5 KAA ni. Boleh dijadikan contoh *hak tuihh*. Haha.

Jumaat tu jugak dapat 'surat layang' from jiran seberang. Erk? Seberang ke? She's sitting behind me in the classroom. So dia jiran belakang la. Apahal jiran seberang? Haha. So, thanks Aqila for the surat. Dengan RM5 tu. Thanks sekali lagi. Untuk 26 orang students in our class berapa banyak kau labur? RM130. Insya-Allah ada rezekinya. Ameen :D aku nak menjawab pesan kau. Actually I forgot what was your say masa tu :D but aku paling ingat yang ini :: To Najwa wawawa... *rahang bawah jatuh nak cecah lantai* [sampai 3 suku kata tuuu haha] jangan gangsterisme. -"-, kalau aku tak gangster time sekolah, bila masa lagi aku boleh gangster? Lepas ni sure aku kena pakai kain je. Ibu kata kalau tak nanti takde orang masuk meminang. Bhahaha! Okay, aku tipu. Ala Qila.. nanti aku cuba jadi perempuan sikit ea? *muka ice-cold-heartless*. Lain, good luck and do the best kan? Jyeahh! Back to you :D Iloveyou haha.

Then, kepada yang itu tuuu.. sorry la aku tak concern hal kawan kawan aku. Sorry kay? Aku just feel like nak protect member kan. Dah kau marah tak tentu pasal. Siapa suruh? Ye tak? Nasib kau la makan peluru aku sedas. Lepas tu baru reti nak buka mulut kan? Ahh sudahh. Aku tak faham kau ni. Kau nak SPM dia nak SPM kau buat hal. But I trust both of you can do well nanti. Aku doakan semua orang :D

Good luck again, candidates :D

I am off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.