:'D

Assalamualaikum...


HAHA aku bersimpati pada Fariz Ikhwan dan Maizatul Farhana :D semalam aku text Mai tinggal pesan kata Fariz on phone sepanjang hari untuk sepanjang minggu ni. Mai buka phone. Dia text Fariz tapi masa tu Fariz solat -_- tak dapat la aku tolong Fariz oi! Kesian dia terkilan sebab tak dapat text Ana dia HAHA. Asal Mai buka phone je Fariz gi buat benda lain. Lepas tu time Fariz dah pegang phone, Mai pulak dah off phone. Dugaan betul la diaorang ni. HAHA gila lawak!

Lepas tu semalam Fariz call aku kata dia terkilan gila tak dapat gayut dengan Ana. Kesian gila weh. Lepas tu malam kata nak touching touching tengah malam basahkan selimut dengan air mata, HAHA cilake, sempat perli aku tu. Sebab semalam dia tanya aku berapa kotak dah tisu habis? Aku kata aku tak guna tisu. HAHA tak main la tisu kan. Bazir. Guna selimut terus. Lencun. Haha gila hiperbola semalam kepala aku tak boleh fikir ikut logik. Semua orang aku nak sembur. Nasiblah. Daripada dengan yang sopan ke yang tak sopan, semua aku redah. Memang gila takde mood nak bersopan semalam :D dah nak touching emo segala guna la tisu sana. Nak jugak ikut aku guna selimut. Kah kahh senget Fariz!

HAHA petang penat menangis malam penat gelak. Memang sawan aku semalam dia dengan Fariz punya pasal. Ala Fariz tu member prihatin. Tu yang dia buat aku gelak macam tak cukup suara. Lupa dah aku ada mess. Hee :D thanks la brother. Tolong kakak ;D appreciate that :D nanti aku upah sampai pesan kat Ana kesayangan kau tu yea? :D

Tapi serius semalam dia gelakkan aku gila gila lepas dengar suara aku. Dia kata, kau nangis?! Tengok macam ganas, sekali...? Bengong punya Fariz! Apsal? Aku manusia apaa. Tak boleh nak nangis? Sepak kau laju laju! Gelak cam seth tan. Haha gila keji weh! Serius macam seth tan dia gelakkan aku! Mangkuk! Haha okaylah. Nanti Mai on phone ke apa aku suruh dia text kau hea. But kau kena stick to your phone la ngeng. Kalau tak mana dapat. Haishh. Thanks anyway semalam buat aku gelak gila gila :D Okay, off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.