Wachaa! -"-

Assalamualaikum...

Okay aku tahu aku edit tak lawa -.- ehh aku tak gemuk.
Sweater Biha tu yang gedabak.
[Najwa tak terima kenyataan yang dia gemuk HAHA]

Tajuk nak extream kaann HAHA gebang je -.- okay ni gambar masa form 3. Sememeh kan? Kami tak pandai bergaya *toya* HAHA. Tahu tak masa Nadia snap gambar ni, kami baru bangun tidur. Mamai kan? Tengok muka Tiqa HAHA alolo comel :3 aku tahu aku gemuk dan sekarang lagi gemuk -.- walaupun hari tu Mai saje nak ambil hati aku kata aku dah kurus -.- dannnn aku sebenarnya tak tahu nak letak gambar apa :D lalala okay jom cerita sebab aku rasa intro dah habis panjang dah. Tak cukup panjang? Buat intro sendiri :D

Seperti yang anda semua maklum, sekolah akan bermula pada Rabu depann :D *dengki* dan juga PLKN kaaannn -"- okaylah. Bye bye dan tahniah kepada peserta yang bertuah kerana nama anda termasuk dalam senarai ke PLKN :D Pahang yee orang tu? -.- Okay lah nanti jumpa awek lawa lawa kirim salaammm *muka ice-cold-heartless* terserlah kecemburuan anda ya Najwa *toya lepas tu juling mata ke atas*. Ehh jom makan Bueno. Tadi aku beli. *muka tak berdosa*.

Macam nak tinggal pesan kat beliau tapi aku malas nak menconteng Sketchtoy *menguap*. Terpaksalah. Lima hari je lagi -.- lepas tu tiga bulan -"- okayy tadi bukak blog orang. Tengok anniversary dia, macam mana dia handle hater. Memang best la :) tahniah awak, happy one year anniversary :D walaupun saya tahu awak takkan jejak kat blog saya ni pun :D takpe meyhh :D dan tahniah straight PMR :) lepas tu aku bukak blog Kak Maria Elena. Tengok gambar nikah beliau dengan Abang Asfirdaus, abang kepada Kak Fatin Liyana :D Tahniah :) hohoo dan biasalah blog Kak Fatin Liyana mana boleh lepas kan :D Alright! Kak Paten dah minat Kpop. Jyeahh Big Bang. Ouhh my Top >_< huuu awwsomeee lah Top. Ahh tak puas hati Kak Paten minat Top saya hehehe. Aku suka dia cute sangat :D jealous dengan Kak Fatin dapat ambil gambar kat Korea dengan gambar Top -.- HAHA gambar je pun, jealous I alls! Heee lepas tu aku melompat masuk dan stalk blog beberapa orang lagi. Yang maklum kat cbox tu kata peminat setia blog sayaaa [okay sila terasa ya Syera HAHA]

Ni baru nak sentuh lappy. Seharian aku juling on Twitter dengan fb guna phone -.- HAHA dan biasalah. Stalking mana boleh ketinggalan. Hobi aku tu. Kau takde masalah kan? Hehehe. Dan betul jugak ada orang kata,

Bile kite stalk banyak bende yang kite boleh taw.tapi dalam mase yang same ape yang kite stalk tu boleh menyebabkan kite saket hati.

Ayat ni aku copy paste je. Takde edit bagai. Ori punyaa :D hehe betul la apa dia cakap tu. Tapi sekarang dah takde sakit hati segala. Bosan kan rasa macam tu. Main Sketchtoy lepas tu hadiahkan kat orang lagi berfaedah kan? Nak bagi Syera la kejap lagi :D Nah Syera. >>KLIK SINI<< klik tau! :D okay dah :D assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.