Worst Wednesday -"-

Assalamualaikum...


Nak tahu taak? Tadi kan aku jatuh motor T-T malu gila! Bengang pun ada. Gila lah. Dah la ramai manusia kat bawah pondok tu tunggu turn nak pakai motor. Huwaaa! Macam nak sorok bawah tanah! T-T agaknya semalam aku tergelakkan sorang budak kut. Dia jatuh motor kat titi jugak. Tapi takde la aku gelakkan dia. Just kata dengan berlagaknya "Aik? Tempat senang pun boleh jatuh?" Tu kut balasan. Padan muka aku kan? HAHA jangan ikut ya anak anak? Pffft -.-

Kat atas titi tu kena 7 saat atau lebih. Procedure test memang macam tu. Pak Khalid kata JPJ tak bagi lulus kalau tak sampai 7 saat -.- selalu aku buat tak sampai 7 saat. Aku tak puas hati. Tadi aku test slowkan motor masa atas titi tu. Dah slow lepas tu nak tumbang, aku pergi tekan break lagi -.- patutnya pecut sikit motor tu kan? Aku tekan break. Bagus kan? Memang tumbang kat situ -"- and as soon as motor tu nak tumbang aku terus lompat ke tepi -,- pffft. Malu gila der gua! T-T

Tapi seriously aku rasa memang karma aku cakap macam tu la semalam. Budak tu jatuh aku rasa macam -"- aishh yang penting memang aku TERpandang rendah time tu. Karma agaknya. Tu la kan siapa suruh berlagak? Kan dah hari ni memang satu pun aku tak lepas titi. Selalu aku buat senang je. Hari ni memang satu pun tak lepas. Lepas tu siap tumbang lagi motor tu -"- kali terakhir baru lepas. Tu pun tak sampai 7 saat.

Seriously bengang ah. Masa angkat motor tu terus aku buat muka bodoh tutup penutup helmet tu. And fortunately cover helmet tu gelap luar. Tak nampak muka aku. Fuhh! Serious macam nak nangis! T-T aku tak sure budak lelaki yang satu kereta dengan aku tu nampak aku jatuh ke tak. Dia kat depan aku masa lalu titi tu. Tapi dah sampai tempat kon dah masa aku jatuh. Then dah sampai tempat kon aku buat bodoh sebab dia dah nak pergi ke tempat break emergency. Masa aku baru nak mula break mengejut tu dia dah habis. So dia berhenti. Selalu dia berhenti jap lepas tu terus jalan. Tapi tadi takde kereta pun dia berhenti -.- lepas tu dia tengok aku break mengejut. Elak aku tak langgar je belakang dia -.- agaknya dia nampak aku jatuh kut HAHA tu yang nak tengok kut kut masa break emergency aku jatuh gak ke apa ke -.- pffft perasan HAHA hari ni dia pakai baju hitam. Smart! *angkat kening dua kali* :b <--- kat Azeem HAHA :DD

Tadi belajar parking kereta. I dah okay you! Bhahaa :3 Pak Khalid tak duduk sebelah pun macam selalu hihi selalu ke? Baru dua kali belajar parking -.- haha tu je kut.

Nak tanya ni. Pernah dengar tak? Orang tak couple tapi macam rapat gitu -.- kira steady la kan. Macam cikgu aku la. Masa dia kawan dengan suami dia pun suami dia tak pernah tanya "would you be my girlfriend?" or yang seangkatan dengannya. Kawan dari form 4. Diaorang kawan macam biasa. Tapi cikgu tahu cikgu rapat dengan dia. Tak declare apa apa pun. Sampai satu tahap cikgu pasrah je kalau suami cikgu tu suka kat orang lain. Dan yang masa cikgu kawan dengan orang lain tu suami cikgu kata "Tak mau la kawan dengan dia. Nanti habis further study dan lepas dapat kerja saya pinang awak." Dan, kira jadi je. Diaorang tak pernah couple pun. Dari form 4. Cikgu akan kejut suami cikgu solat subuh tiap tiap hari. Tak pernah declare apa apa pun. Kawan macam biasa sampai suami cikgu kata "Lepas saya dapat kerja saya pinang awak." Jadi. Jadi dan sekarang cikgu dah ada dua anak dah pun. Kira couple ke tu? Tak couple tapi bercinta? Tak jugak kan? Habis tu dikira apa?

I'm off. Assalamualaikum.

He is...

Assalamualaikum...


10 facts about TOP Big Bang :D

Nick name: TOP [dapat nama ni daripada Se7en].
Nick name paling dia benci: Bingu TOP haha :3 sebab dia suka buat benda bodoh cute gitu :3
Real name: Choi Seung Hyun.
Birthday: 4/11/87 [Tengok! Tak ke sikit punya jodoh? Aku 11/4 dia 4/11 haha :b]
Position: Rapper dalam Big Bang.
Type: Kiddo. Dia paling banyak main dalam group haha paling manja dengan ibu dia.
Talent: Suara best *erk?* haha
Kenapa aku suka: It's HIS VOICE :3


comel kaaann? :D tengok rambut dia :3

Bingu TOP haha benda bodoh cute yang dia selalu buat :3

Tengok diaorang buat gaya perempuan HAHA
TOP and Se7en :D

HAHA kelakar tengok Daesung takut dengan TOP XDD
tengok sampai habis HAHA comel gila

Daesung buat TOP marah. TOP tolak kepala dia HAHA Lepas tu Daesung takut kena tinggal berdua je dengan TOP. Masa TOP nak belasah dia buat reaction cute HAHA mangkuk Daesung. Tapi serious TOP comel gila masa panggil Daesung nak belasah dia tu HAHA dah buat reaction cute, Jaesuk masuk je terus dia kembali menyakitkan hati TOP. Last last TOP ketuk kepala dia guna botol perilla oil HAHA nanti TOP menari yang dia dapat nama Bingu TOP tu haha
Tengok dia dengan Se7en HAHA lawak
TOP nakal masa kecik tau HAHA
Bila dia tunjuk perangai sebenar, orang akan tanya
"What's wrong with him? Bingu ke apa?" haha

Suara diaa >_< haha

Wooo suara dia besar la bagi aku. Suara aku kan ehem lembut kan *puihh* haha seriously aku teringin nak ada suara serak basah dan nyaring macam Mai. Comel gitu. Aww! :3 haha dan Mai pulak pernah kata yang dia teringin nak suara perempuan macam suara aku -"- erk? Haha senget kay. Aku suka TOP ni sebab suara dia :3 tak percaya? Dengar lagu yang dia nyanyi :D Rap banyak. Aku suka haha lagu rap ganas ganas haha :D lagu dia la tu. Suara dia awesome laa. Agak ganas lagunya. Ada yeow yeow tu haha lagu ni dia kata untuk ex-gf dia. Tajuk lagu tu Act Like Nothing Is Wrong. Lagu satu lagi Big Bang - Fantastic Baby. Yang rap tu suara dia la :D dengan yang dok Boomshakalaka tu haha tu suara dia jugak :D kay. Yang suara pelik penyek penyek tu suara GD haha meh aku bagi video sekali laah :D dalam Monster tu mesti kenal punya suara TOP yang mana :D lagu Blue lembut sikit kan? :D suara Seung Ri pun best :D Daesung paling cool suara dia :D Taeyang sedap jugak. Big Bang semua best la! Haha.

Act Like Nothing's Wrong

Fantastic Baby


Monster


Blue


I love TOP! :D

He is... TOP! Who? TOP! Who? TOP! Who? Choi Seung Hyun. Who? Rapper. Who? Mine hahaha gila XDD since when aku minat dia ek? Haha since tengok Running Man episode 84 dengan 85, betul aku terpikat dengan suara dia haha entah. Dah lama sebenarnya. Tahun lepas. Tapi tak obses sangat sebab masa tu aku tak dengar lagu lagu Big Bang. Then, bila terdengar lagu Monster dalam radio aku tersentak *ceh* ada suara TOP! Ini Big Bang! Hoho Barulah masa tu aku agak suka gila kat dia.

XD

Tengok dia senyumm! >_< haha

Then, aku nampak MK guna background gambar TOP. Walaupun dia lelaki, tapi aku jealous jugak haha tak tau la kan. Lepas tuuu.. ada la manusia tu sibuk nak menangkan Taeyang dia. Dia kata Taeyang cute. Excuse me! TOP lagi comel okay! Haha Lepas tu dia guna nama TOP as nickname twitter dia. Cis! Ingat aku nak diam? Dah la kutuk TOP aku. Lepas tu dia menangkan Taeyang dia yang tak comel tu. Lepas tu nak guna nama TOP aku. Cis haha automatically dengan refleks automatik aku pun tukar header Twitter kepada muka TOP dan nickname letak nama ღ ℒℴ T.O.P ѵℯ ღ. Facebook pun aku tukar header muka TOP. Lepas tu aku penuhkan blog aku ni dengan muka dan nama TOP wee~ :DD

Dia suka colour rambut warna pelik pelik

Smart haha ^_~

Aku lagi suka rambut dia hitam -.-

Conclusion, aku suka dia sebab suara dia. Dan muka dia yang cute haha. Plus, dia manja dengan omma dia. Sangat sangat manja kay. Waktu kecik kecik kalau kena marah dengan cikgu dia mesti lari balik rumah cari omma dia haha comel tau! Member Big Bang yang lain pun kata yang lain tidur hostel dia tidur dengan omma dia. Haha semuanya omma dia paling penting :3 awesome kay dia ni ^_~ sebab tu aku suka dia :DD haha kay dhaa~

TOP shi.. ani-a *geleng* Seung Hyun shi... ani *geleng lagi* Seung Hyun oppa *nod* :D I'm melting right away hearing your voice and because of your glance >_< hahaha

Love Bigbang too :D

Senang cerita aku suka Big Bang la kan. Sebab semua suara best best :D tapi paling suka TOP sebab suara dia paling lain then dia punya glance ouhh I'm melting -.- HAHA glance dia tajam weh! >_<

Big Bang on Go Show HAHA ni lawak. Tengok semua member Big Bang lawak gila. Tapi ni part 1 je. Nak tengok sambungannya ada kat related video :D



Nak tengok KEGILAAN BigBang tak? HAHA bawah ni :D selalu tengok diaorang penuh karisma. Ini the other side :D cute weh semua hihi


Dah tengok Secret Big Bang? Haha parody Secret Garden. LAWAK GILA! :D

Okay that's all :3 off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar

Chuu !

Assalamualaikum...

Comel kan? :D

Haha abaikan -.- hari tu nak buat entry tapi malas nak taip panjang panjang dan takde idea nak merapu. Ni pun takde idea ni. Aci taram asal boleh aje :D takpe kan? Aku sakit perut ni sebenarnya. Tengah maghrib ni la dapat hadap lappy. Cuti cuti Malaysia la katakan BAK KATA MAI *glance* sila tersedak ya? Bhaha XDD padan muka :b

Semalam belajar motor kali keempat. Esok ada lagi. Tadi takde tak tahu kenapa. Agaknya Pak Khalid nak tunggu budak lelaki yang satu kereta dengan aku tu kut. Hari tu Pak Khalid kata dia balik dari KL Isnin. Isnin means hari ni la dia balik dari KL. Esok dia ada la kut. Maybe la. Andaian aku je -.- haha sungguh tak tipu dia 'baik' weh. Susah jumpa lelaki macam ni alls! >_< bhaha *vomit* dia tak cakap dengan perempuan pun. Err setakat yang aku pernah nampak la. Budak lelaki pun, kalau tak mula cakap dengan dia, dia takkan cakap. Tapi Rabu hari tu ada budak cakap dengan dia. Riuh jugak dia aku tengok -.- gaya aku cakap macam aku stalk dia je kan? Bhaha HOTAK KAU! Aku tengok dia sebagai langkah berjaga jaga. Kut kut dia dengan Pak Khalid tinggalkan aku ke kat Sekolah Memandu tu! Macam mana? Huh! *juling mata*. Aku ni mana berani duduk sorang sorang! Dah la comel. Cun pulak tu. Karang ada yang ngorat, tak ke susah? Bhahaa okay sila muntah.


Well sebenarnya aku dah lupa macam mana muka budak tu hehehe aku ni memang bermasalah sikit dalam mengingat muka orang. Bukan pelupa *takleh terima kenyataan* tapi kurang pandai 'mengimagine' muka orang XD Tapi kalau aku nampak orang tu, aku kenal la. Dah kat depan mata nak imagine mende? Kan? Haha aku kata dia baik bukan sebab dia tak cakap dengan perempuan je. Dia 'baik' sebab orang lain dok bising borak borak sesama sendiri sementara tunggu motor sampai, kau tahu dia buat apa? Dia mengaji. Trust me or not, dia mengaji. Orang bising, dia mengaji. Gila tak baik? Baik sehh! Aku masa tu tengah baca novel Contengan Jalanan - Hlovate. Then suddenly terdengar ada whisper suara lelaki macam mengaji. Punya lah jauh aku mencari kut kut ada corong speaker dari masjid ke surau lelaki ke, tak ada pun. Rupanya budak kat belakang aku -.- right behind me you know? Haa kemain jauh aku cari, kat belakang aku je suara manusia tu. Baik kan? Baik kan? Baik kan? Azeem, cuba kau jadi baik macam mamat ni. Mesti lagi best aku nak suka kat kau hihii XD abaikan ~

Semalam, lepas belajar motor kat sekolah memandu Pak Khalid hantar aku balik rumah macam biasa la kan. Tapi semalam tak terus balik rumah. Apa? Dating? Haa eh kau pernah tak makan kasut tali terkeluar ikut tepi bibir? Bhaha suka buat andaian merepek kan? Dia tu aku dah boleh panggil 'atuk' tau. Nak bagi dia nikah dengan nenek aku pun layak hehe kay sambung. Dia berhenti kat sebelah Masjid Besar Kampung Istana. Ala yang Ifwat dok bising bising kalau dia berhenti kat situ tuu. Haa. Gaya tak pernah datang masjid je dia tu. Okay abaikan. Pak Khalid bagi penerangan sikit pasal basic. Aku blur -"- tapi masa Pak Khalid tanya faham tak aku angguk aje. Hehe ni la namanya bodoh sombong alls! Sila jangan tiru aksi ini *senyum manis* lepas tu tukar seat. Then dia terang lagi sekali. Bagi seimbang klac la. Jangan sampai jalan la. Masuk gear la. Tiap kali break tekan klac la. Hape la. Mati mati keretanya sebab aku lupa tekan klac bila nak break hihi Then aku bawak kereta tu jalan ke depan ke belakang. Sekali pandang macam baby dalam walker kau tahu? Depan belakang depan belakang bhaha bezanya baby dalam walker, aku dalam kereta bhaha lepas tu pusing Kampung Istana sampai rumah aku.

Bila turun dari kereta dan tengok Pak Khalid balik I was like AAAAAAAAA~! Aku bawak keretaaaa!!! Meroyan terus bhaha I masih tak percaya alls I bawak kereta! XD waa feel like Wawa! Ajaibnya! Kau bawak kereta! Sebab masa ibu bising bising bebel bebel suruh aku tengok cara ibu bawak kereta aku buat dono je. Buat dono you know? Tak? Buat tak tahu tahu? Tak? Buat bodoh kau tahu? Haa. Tahu pun hehe kay I buat dono sebab I tak faham satu hape. Bila dah test bawak, ibu bebel lagi tadi baru la faham hihii ajaib! Boleh la berlagak sekejap dengan mamat tu esok sebab dia pun tak pernah test lagi bawak kereta :D *niat buruk* bhaha tapi best la bawak kereta. Cuma penat. Nak tanggal kaki aku pijak klac tu. Maklum laa KAKI AKU KAN PANJANG -.- kan? Panjang sangat sampai tak sampai haha okay I'm off.

Aku tahu skin dan header aku buruk -,- dah malas nak edit bhaha *chicken dance*

Assalamualaikum.

kiryuuasrar

Harini dan semalam

Assalamualaikum...

Comel kay Encik Rilakuma ni :3 like him~ ^_^

Hai! I bosan. Okay, get me? HAHA stalking lagi you know? Bosannn sangat babe dude -,- adus. Kisah pulak kauorang kan aku bosan ke apa ke kan? HAHA hari ni stalk Twitter Nana -,- dia dah nak isi borang UPU you! I tak isi lagi. Kejap lagi lah. And minggu depan Nana nak pergi sekolah amek markah koko dan aku nak ikut lah sebab aku pun kena isi jugak borang tuu -,- haishh. Surat segala IPTS dah semak penuh dalam peti surat tu. Hantar banyak banyak tapi tak dilayan buat apa? Tak ke membazir kertas dan pokok? I ni pencinta alam alls! Tak tau ke? Haha Wawa dah taubat berubah daripada pemusnah alam kepada pencinta alam. *Applause* sila baling ros dan tulip XDD hee malu alls! XD

Okies, cukup panjang tak intro? Kah kahh Okay pagi tadi aku ada kelas belajar motor. Tapi aku geram kat mamat yang satu kereta dengan aku tuu -,- dia yang menyebabkan aku lambat pergi ceramah motor masa tu. Walaupun tak lambat mana tapi he makes me menunggu Pak Khalid tu ingat tak jadi -,- semua gara gara dia bangun lambat. Huh! Tadi dia diam je. Lantak kau HAHA so, for the first time aku menunggang motor secara halal. Selama ni tak halal lagi HAHA tu pun aku bawa nouvo ayah je. No gear and tak susah. Berapa kali je aku pernah ride motor bukan auto. Kalau jumpa Nad je la. Tu pun kalau dia bagi -,- menggigil tadi bawa masuk litar. Dah la aku sensorang sebab paling last dapat motor. Yang selepas aku semua session kedua -,- haaa. Kau bayangkan lah. Nasib baik tak jauh tempat kon tu.

Dah pusing buat lapan lalu selekoh tajam lalu jalan raya lalu traffic light lalu jalan besar yang tak berapa nak besar tu [sebab dalam litar] then lalu titi. Tiga kali tak past. Asek ke tepi je motor tu. Ketegaq betoi tak mau dengaq cakap haku. Haishh. Aku cakap dengan motor tu "kau tak nak aku jadi vandalisme kan? Baik kau jalan tegak tegak. Jangan nak senget senget macam Azeem *erk?*" Lepas tu baru berjayaa! Lima kali aku jalan atas titi batu tu tegak je. Takut jugak motor tu dengan aku rupanya KAH KAH KAHH *gelak keji* haha okay aku tipu. Tapi yang berjaya jalan lima kali atas titi tu betul la. Yang aku cakap dengan motor tu aku tipu HAHA [cepat cepat ngaku tipu]

Lepas tu tadi masa jalan sorang sorang, aku salah jalan you know -,- nasib baik Pak khalid tak marah. Mamat yang satu kereta dengan aku tu pun salah jalan. Dia salah buat lapan. Dia kena marah kakaka kesian tengok dia. By the way dia pemalu gila -,- aku yang perempuan ni pun kalah. Kan aku agak terkenal dengan keganasan melampau *erk?* dia lembut-pemalu. Bukan nyah-sotong tuu HAHA pada aku agak baik aa. Boleh kata tak dia macam Azeem? Dan membuatkan aku rasa macam nak sepak je kaki dia yang tak berapa panjang tu HAHA apa motif tak tauu haha [tak berapa panjang pun lagi panjang dari aku sehh --,] err okay, dia handsome sikit dari Azeem hehehe :b <-- ni jelir lidah KHAS kat Azeem sorang.

Kay aku bengang dengan mamat yang satu kereta dengan aku ni sebab hal lepas la. Yang dia bangun lambat dengan Pak Khalid sekali lambat. Aku menanti sampai ayah suruh call Pak Khalid -,- membazir kredit you know? Kau bukan tak tau yang aku ni suka berjimat cermat [BUKAN KEDEKUT EA!] Walhal sebab tunggu dia jee --, mangkuks ayunss punya mamat. Sape nama kau aku pun dah lupa haisshh. Tapi sumpah dia ni sopan gila. Kalah perempuan *juling mata*

Semalam pergi mall dengan Piqa saja lawat Biha dengan Nad kerja. Lepas tu tapau Magic Fries Magic Chicken and Chips Takoyaki + Tornado. Bekalkan Nad dengan Biha. Menatang Takoyaki tu perisa cheese and dia letak octopus. Sampai sudah nak muntah lepas makan benda tu sebab rasa sotong dia tak hilang. Aku dengan Piqa la yang melantak dulu. Nad dengan Biha tak tau apa reaction masa makan benda tu sebab kitaorang balik terus lepas hantar HAHA then beli Cool Blog Milkshake vanilla flavour [my favourite]. Hilang sikit rasa sotong tu HAHA bengong la Piqa. Dia beria nak makan benda takoyaki tu lepas tu boleh pulak dia bising bebel bebel tak sedap hahaha lawak.

Ini la dia takoyaki tu -,- dalam dia ada sotong dan cheese

Flavour lain selain sotong maybe sedap kut. Aku pilih sotong pulak heee :D sorry Piqa :D okay tu je kut.

Semalam ibu belanja aku topup! :D aku saje je buat gaya menggoda HAHA kredit aku ada RM10 lagi sebenarnya. Yelah. Dah aku tak guna pun benda tu. Nak text sape je? Pak cik tu kat PLKN. Paling paling pun text Piqa dengan Mai. Tak jalan kredit aku -,- tapi saje je goda ibu :D "mummy~ mummy~ ooohh mummy~" ibu pandang aku then tanya ada apa "belanja topup, my~" *kelip kelip mata* "kan hari tu mummy guna kredit akak call Auntie Yong masa line kena potongsss" *sambung kelip mata balik*. Dan ibu was like "berkiraaaaaaaaaa. Nah RM5!" hahaa "RM5 je? Kedekutsnyaa." "okay la dapat" hehee yeahh. Aku saje je sebenarnya. Kalau dapat, dapat la. Kalau tak, tak la. Dapat jugaaa :DD sayangs my mummy :D hee. Time gedik je aku panggil ibu, 'mummy' kakaka macam comel je kan? Puihh haha I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar

The LDL :D dannn...

Assalamualaikum...


Semalam nak cerita pasal license, tiba tiba nampak gambar Atin banyak kat facebook Kak Memey heee :D aku pun post la pasal diaa :D comel kayy! :D dan malas nak taip panjang panjang lagi untuk cerita pasal license. Chehh haha I dah dapat LDL alls! :D alahh baru dapat L dah berlagak -.- ehh kau ingat senang nak tunggu dapat L? Huh! Cubalah amek hahaa baru kau tahu macam mana seksanya nak melepasi ceramah ceramah yang mengantukkan tu.

Tu tak kisah laa. Yang aku kisah, ada ke cikgu tu pergi tunjukkan GAMBAR GAMBAR ORANG MATI ACCIDENT! Macam la aku nak tengok! Penat aku tutup mata tau tak!? Ngeri je. Orang lain dok gelakkan aku je sepanjang cikgu tayang gambar tu, aku tutup mata dengan buku. Chihh! Kuwajaqq! -.- aku rasa aku sorang je kut yang tutup mata -.- orang lain relax je tu yang aku kena gelak -.- haishh! Blah! Takut aku tengok. Darah banyak *_* elak aku tak muntah je tengok kan. Haishh!

So, aku dah dapat LDL which is LDL means Learning Driving License

Hehe tu je la. Dah dapat L. Lepas ni aku belajar memandu kereta betul betul -.- lepas tu motor. Ehh, motor dulu. Ehh. Entah haha :D dah.

Tadi dia text aku -.- tapi pukul 5 dah pulang phone :T takpe lah. Biar je lah. Sempat la jugak mula mula berbual. Yang masa Wan rempuh je pintu terus terputus talian. Gelak je lepas tu masa call balik. Aku suruh dia nyanyi Worldwide :D tak nyanyi ek. Kurangasam hehe ramai budak kat dorm. Takpe. He owes me a Worldwide :DD akanku tuntut nanti yaa? :D *gelak dengki*. Kay. Then dia ada buat something yang membuatkan aku geram dan balas dendam -.-' aku takde apa dia pulak yang swing. padahal dia yang mulakan dulu. Sepak kangg!

Dia kata kan dia tengok awek cantik. Lumrah kan naluri lelaki suka tengok perempuan cantik -,- fine. Aku kata aku faham. Perempuan pun sama je. Naluri perempuan jugak nak lagi tengok lelaki yang comel macam Kim Bum kan. Ramai je kat driving class tu -.- pandai pulak mood dia nak swing. Eeeee kauorang tahu tak aku rasa macam nak sepak sepak je dia tuuu?! -.-" Hahaa siapa jealous sekarang -.- padan mukaaa :b biar diaaa. Revenge is sweet okay :) Dia buat boleh takkan aku tak bolehh *lalala* tu pun aku cakap je. Walhal takde pun aku nak tengok berapa ramai mamat cute kat driving school tu -.- tak perasan pun. Bila kawan aku kata budak tu cute budak tu handsome budak tu tinggi je baru aku tengok. Kalau tak memang tak laa mata aku nak melilau -.- haaa buat lagi macam tu. Buat laa. Padan mukaa.

Okaylah. Done melepaskan perasaan -,- off assalamualaikum.

kiryuuasrar

Diaaa....

Assalamualaikum...


Dia comel dia cute dia tembam dia sangattt kawaiii >_< dia lah Nur Fatin Adelia Fairuzan :D Anak sedaraku ~ erk? Mana datang anak sedara kan? Aku mana ada kakak atau abang nak kahwin then got a cute kawai comel baby HAHA anak sepupu aku. Kak Memey dan Abang Fairuzan. So nama dia Nur Fatin Adelia binti Fairuzan. Comel kan nama dia? Heee orangnya pun comel tau! Dan dia pantang tengok kamera atau phone. Nanti mata dia bulat macam nak suruh orang snap gambar dia :D nak ikut mama la tu. Mama dia photographer yang kerja kerja bahagian kerajaan you know? Sebab tu pro-kerajaansss -,- kay jom tengok gambar Si Capatenn ni :D

masa ni kecik lagi :D

comel kaann? Macam Cik Wa dia kikiki

tengok apa la tu -.-

suuuka dia senyumm :D comel macam mama dia xD

pakaikan dia tudung. super duper comel kay! haha

baru pandai nak berguling guling haha

makan timeee :D

dalam buaian :D mata kuyu je haha

Eeee tada gigiii XD

Busyuuuukk >,<' hahaha

Aloo tomort lak Shayunk Cik Wa ni :D

Aaaaaaaumm! :D

Lepas mandi :3

Dah boleh duduk dah :D

Kening diaaa haha

Cakkk!! :D

Eeee cumortt :D

Kay ni pic favourite aku. Comel gilaa kan dia lentok kat lengan papa dia :D

Tengok eaa pipi diaaaa. Macam ada bola ping pong kat dalamm HAHA comelll! :D kiri kanan ada bola ping pong :D comel la yayunk Cik Wa ni >_< Cik Wa geramm dengan diaa HAHA dia paling rapat dengan atuk nenek dia. Mama papa dia kerja je. Kalau tak nenek dia, mesti Mak Lang dengan Mak Su dia haha

Atin, Mama dan Papa :D
Mama dia tu akak sedara aku :D
Abang Fairuzan ni orang Muar. Lenga.
Kak Memey orang Melaka :D

Psst Kak Lang! Kak Ain! Kita sebut nama Kak Lang dengan Kak Ain kat blog ni. Popular you! Nak Big Apple! Upah :D haha Kak Lang kerja kat Big Apple BP Mall :) dah setahun dah :D cantik orangnyaaa. Comel macam Si Capatenn nii. Kan Paten kannn? Heee :D Mak Su dia tu pulak secretary. Cantik gak. Ni dah puji ni lagilah kena upah double! :D

Kay ni Mak Lang dan Mak Su dia :D
Mak Su dia sebelah kiri, Farah Ain :D
Mak Lang dia, Farida :D

Haa tu je la. Nak cerita tu je sebenarnya -.- haha semalam jumpa Ryan. Comel kay dia! Haha main kenyit kenyit mata. Dia tengok aku tak kelip then Cik Yah tiup muka dia. Terkelip kelip mata dia HAHA sangat sangat sangat comel Ryan Arsyad :D daann hari ni kan Sabtu! Tadi dia text aku :D lalala nak update pasal license sebenarnya -.- tapi, nantilah :D kay dhaa! Assalamualaikum.

kiryuuasrar

ATTENTION! ANTARA 5 BUAH LAGU YANG KITA PERLU BERHATI-HATI


Assalamualaikum...


Hehe semalam buat entry dua pagi. Ini entry hampir dua petang kekeke :D Entry ni credit to Ziera. Dia pun kata sharing is caring. So, ni antara lagu lagu yang TAK BERTANGGUNGJAWAB [entah apa kena mengena aku pun tak tahu hehe] nak memurtadkan dan menyesatkan agama lain -.- tengok liriknya yaa.

It Will Rain - Bruno Mars

There’s no religion that could save me (tiada agama yang dapat selamatkan aku)
No matter how long my knees are on the floor (tak kira berapa lama melutut di lantai)


Maroon 5 - One More Night

So I cross my heart and I hope to die (Cross my heart di sini adalah adalah satu cara orang Kristian berdoa)


Akon - ARAB MONEY

Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabill'alamin (Oooohh)
We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money
Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabiil'alamin (Oooohh)
We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money

(Terang terang menghina kayy! -.-)


Nicki Minaj - Itty Bitty Piggy

And if you see a itty bitty piggy in the market
Give that a bitch a quarter and a car tell her park it
I don't mess with pigs like asalamalakum
I put em in the field, I let Oscar Mayer bake em

(Terang terang menghina -.-)


Black Eyed Peas - Where Is The Love?

Father, Father, Father help us (Father dalam agama Kristian adalah paderi)
Send us some guidance from above
‘Cause people got me, got me questionin’
Where is the love?

Okayh, nasib baik takde lagu yang aku suka kaan :D so, ada yang dah baca ni tolonglah share share kat orang lain kaan. Pahala dapat insya-Allah :) so, credit credit la sikitt :D either credit kat aku ke Ziera ni ke orang lain ke yang penting sebar lah :) tu je kut.

Sekarang aku nak sambung gaduh dengan Makarov Kashuer nih. Entah betul tah tidak nama dia -.- tu nama FB dia lah. Twitter dia Toblerone segala tuh -.- haha nama nak letak choc favourite akuu -.- dulu Bueno sekarang Toblerone. Dua dua chocs favourite aku. Mangkuks HAHA nama dia aku lupa lah -.- aku panggil dia MK je -.- Si Jaja ni pulak, Faieszt dapat offer pergi German. Dan nak pergi. 7 tahun beb! Aku cakap nak ikut :D Faieszt kata boleh dengan syarat Jaja ikut then Jaja was like, like hell I want! -.- babe, bila lagi dapat pergi German? bhaha! Nak ikut~ kekeke Faieszt masih tak dapat memenangi hati cousin aku yang keras hati ni lah --, good luck kay Faieszt! Nanti saya boleh ikut sekali pergi German bhaha [macamlah dapat -.-]

Kay off. Assalamualaikum.


kiryuuasrar

Dua pagi

Assalamualaikum..


Dua pagi tak tidur lagi -.- apa nak jadi kau ni Wawa? Haaha ehh tadi Ain senget retweet yang aku kata Jaja takde rezeki nak tengok dia. Hee tapi dapat gak -.- Jaja kata dia handsome. Okay. So, Azeem? Sila berterima kasih sebab sepupu saya kata awak handsome -.- haha Jaja saje la tu nak kutuk Faieszt TERSAYANG dia. Keji -.- haha dan lepas tu kerja aku stalking lah. Aien punya Wana punya dan few cingus lagi -.- tahu apa aku jumpa? Hehehe aku jumpa ayat best *wink* ayat apa? Adalah. Quote seorang hamba Allah tu. Menarik minat aku lohh *yawn*. Dan aku terus favourite. Nak retweet tak boleh *toya* haha. Tapi memang best la ayat tu. Best sentence ever aku pernah jumpa :D and so whatt??

Jaja! Kau nak gaduh dengan aku kan! Kau memang nak kena kann! Geram betul aku! Grrr.. mentang mentang tweet dia tak boleh diretweet -"- sesedap sarsi je -"- haaha takpe Jaa. Aku dah malas nak gaduh :D kita damai Ja ye? Tak elok gaduh gaduh ni. Aku dah lama meninggalkan zaman cari pasal cari gaduh dengan orang ni. Trying to avoid lah. Tapi kalau orang yang cari pasal aku memang tak diam lahh :D budak tempered ada diam ke? Kira aku ni budak tempered kategori sopan lah kann sebab tadi tak layan kau punya cari pasal tuhh.

Malas nak gaduh Jaa. Karang aku sembur kau kata aku perasan pulak tweet tu pasal aku ek Ja? Walhal untuk orang lain. Tapi kau jangan ingat aku tak tahu Ja! Haaha aku takde jumpa lagi orang yang buat benda tu selain aku. So, tweet kau pasal aku la kan? Kah kahh. Funny siut. Prihatin rupanya kau pasal aku yang comel cantik dan cun ni :D HAHA Tapi kan Ja, aku ada gak tweet sebagai balasan kau punya tweet tu. HARAP KAU TERASA Ja! Haahaa :b sabar ye. Faieszt lari kang Ja! Bhahaha! Sayang kau kay :* malas aku nak gaduh.

Jaja is the best cousin ever! :D Ijat pun kalah. Hee ehh Eka Eya Ain? -.- alah selevel lah termasuk Ijat! Ngee :D Ilovemybigfamily! :)

I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar

Apa...? -"-

Assalamualaikum...


Apa sehh Jaja dan Faieszt tu -"- plan nak break 13 Jan ni. Whoaa.. boleh plan macam tu eh? Apsal tak break terus masa plan tu? Tak payah nak fix tarikh sangatlah -.- break aje terus. Kann? Apa sehh -"-. Then Jaja nak tengok beliau -.- tak boleh la Jaa. Memang surely kalah dengan Faieszt kau :D haha ehh apsal sehh nak break? Dia further overseas ke? Pandai sangat mamat tu apa hal? -.- Ehh Jaja tease aku sehh -.-

May meet a million handsome boys that know my name? But no worries because you have my heart HAHA

Betul whatt? -.- tapi tu bukan point la. The point is dia tease aku ramai member handsome HAHA sys, me tak kata yang me ramai member lelaki kay! Kau tak baca post aku sampai habis kann? Tak nampak aku kata "ehh jap jap jap. May meet a million handsome boys that know my name? Acehh berapa kerat je member boy aku -.- tu pun tak handsome keh keh kehh :D" kaan? Tak perasan la tuh -.- HAHA okaylah. Memang member aku tak handsome semua. Tu pun berapa kerat je member boy aku. Ha'ah laa kalah dengan Faieszt kau -.- tapi rasanya ada someone yang menang. macam dia sorang la yang boleh lawan kau punya Faieszt tu among 5 orang member boy aku. Ni haaa..

The Capital F

Ada sesiapa kenal? HAHA aku culik gambar dia satu :D Haaaa Jaja! Faieszt kau kalah! Member aku ni cute kan? :D Capital FF...... -.- gagappp HAHA okay, tu aje. Weh, kau bagitahu Ijat sikitt, tak yah nak takutkan aku sangatt -.- PLKN takde apaa. Cakap sikittt... hehehh -.- *insane due to kedengkian cousin kau yang senget tu, Izzat Ameer Syafi'e* [bet kau nak kata "cousin aku cousin kau jugak"] HAHA okayy finee! Cousin Ain, Abit, Eya jugak ea! Si kembar senget hahaa *heret orang lain yang innocent sekali* HAHA ahh! Tapi memang laa, Eyaa! Abit! Ain! Jaja! Cousin kau yang sorang tu, Ijat, memang senget! Sakit hati aku tahan geram -"-

Okay, I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar

Imissyou [Worldwide]

Assalamualaikum...


Hyep :D sekarang nak nyanyi Worldwide Versi Aku boleh? Alah takde la versi aku sangat pun. Tukar some words je -.- bukan one whole song :D HAHA Worldwide best okayy! And BTR sangat best and group members diaorang memang cute cute belaka :D and since I'm missing someone ni lagi lah kaan -.- kayy abaikan HAHA

Joaa :D sambil membayangkan aku yang menyanyi lagu ikut lirik di bawah ni, let's sing together :D haha suara aku sedap tau :D *puji diri* Lirik aku tukar sikit tauu. Maka jangan segan silu nak baca setiap patah perkataan HAHA

Wait a minute before you tell me anything
How was your day?
'Cause I been missing
You by my side, yeah

Did I awake you out of your dream?
I'm sorry but I couldn't sleep
You calm me down
There's something about the sound of your voice

I, I, I, I never, never, never
As far away as it may seem no
Soon we'll be together
We'll pick up right where we left off

Paris, London, Tokyo
It's just one thing that I gotta do
Hello, tuck you in every night on the phone
Hello, tuck you in every night

And I can hardly take another goodbye
Baby, won't be long
You're the one that I'm waiting on
Hello, tuck you in every night on the phone, woah

Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you

Yes, I may meet a million handsome boys
That know my name
But don't you worry, no
'Cause you have my heart ^_~

It ain't easy to keep on moving city to city
Just get up and go
The show must go on
So I need you to be strong

I, I, I, I never, never, never
As far away as it may seem no
Soon we'll be together
We'll pick up right where we left off

Paris, London, Tokyo
It's just one thing that I gotta do
Hello, tuck you in every night on the phone
Hello, tuck you in every night

And I can hardly take another goodbye
Baby, won't be long
You're the one that I'm waiting on
Hello, tuck you in every night on the phone, yeah

Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you

Whoa, wherever the wind blows me
You're still the one and only boy on my mind
No, there ain't no one better
(Worldwide)
So always remember
(Worldwide)
Always remember, boy, you're mine

Paris, London, Tokyo
It's just one thing that I gotta do
Hello, tuck you in every night on the phone
Hello, tuck you in every night

And I can hardly take another goodbye
Baby, won't be long
You're the one that I'm waiting on
Hello, tuck you in every night on the phone, woah

Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you

Worldwide
Yes, I may meet a million handsome boys
That know my name
But don't you worry
'Cause you have my heart ^_~

:D hari tu ada la kaann orang tu boleh senyap pulak masa Alif text akuu -.- orang tu wish Happy New Year je pun. Lepas tu boleh that midnight conversation jadi awkward senyap sunyi -"- aku yang pressure. Aishh... shiteru HAHA tak masal. Kaan? So, yes i may meet a million handsome boys that know my name but no worries lah ye? Because you have my heart :D Imy :') cehh. Geli siutt! Gelak guling guling punya ahh Azeem kalau baca HAHA ehh jap jap jap. May meet a million handsome boys that know my name? Acehh berapa kerat je member boy aku -.- tu pun tak handsome keh keh kehh :D

Okay, sambil sambil kay tengok video ni. Dani Shay who is really really really looks like Justin Bieber yang aku tak minat tuh hehe dan bila ada orang kata dia macam JB, ni respond dia. tengok jom :D respond dia version Baby. lagu JB tu la. Tapi lirik dia sendiri HAHA cool dia ni :D



Okay I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar

:)

Assalamualaikum...


It's getting late and I'm still not feel like to sleep yet *sigh*. Why huh? Kau tahu? Tahu tak kenapa aku susah tidur hari ni? Tak tahu kan? And nor do I :) Aku pun tak tahu kenapa -.- Dear eyes, please cope with me :') degil benar mataku ini -.- keluar sudah bahasa Ponti vs Omi aku HAHA

Actually banyak benda aku fikir sejak semalam -.- tambah tambah Si Ijat senget pulak menambah perisa -"- adoi. Ingat siapa Ijat? Cousin yang... !@#$%^& Ahhh tak ingat boleh klik sini :D kay bila ingat conversation aku dengan dia petang tadi, tambah tambah aku susah lelap mata -.- entah la. Tak dapat nak dipastikan atas sebab apa mata aku tak nak cope. Selalu, cepat je. Kalau aku tak text sesiapa, tiga saat lepas letak kepala dah boleh gelap dunia. Sekarang tak boleh pulak -.- wait seminit I tengah cuba ingat balik apa Ijat kata dalam conversation tadi. Kay Ijat kata

Sabtu petang sampai Ahad malam kau boleh lepas rindu. Waktu lain phone kena ambil dengan coach -.-

Okay thanks Ijat. Appreciate kau punya info tu -.- dan info 'yang itu' juga. Maklumlah, orang tu dah berpengalaman kann masuk PLKN then dia tahulah apa rasa duduk sana. Kesian kau kan tak dapat menembak walhal benda tu yang kau paling tunggu HAHA sebab chicken pox :b padan muka you kay! HAHA padan muka Ijat! :b Okay, fine.

Jat, aku tahu :) kau suka takutkan aku kaan -.- betul. Kau saje cakap macam tu sebab nak aku fikir yang this is all about trust, thoughts and feelings and bagi yang di sana just to be honest and loyal :) kalau tak takkan kau tak menduakan Eira masa kau masuk PLKN Desaru dulu kan? HAHA yeahh my cousins are all loyal person kayy! Happy for knowing that :D kayy thanks once again Izzat Ameer oii kerana telah menakutkan aku dan membuatkan aku fikir segala benda ni -.- sayangs you kayy! >_< HAHA opss marah Eira kah kahh. Eh dah Sabtu lah ni -"- HAHA macam yang kau cakap, masa dia kat asrama boleh 2 minggu takkan ini setiap minggu tak boleh? Ehh siapa kata tak boleh? HAHA hari hari mesej pun boleh jemu jenuh tau. Kalau Izzat ni dia suka lama sikit. Dah tepu rindu baru semangat nak text. Kau memang kan Jat, suka dera perasaan wanita macam Eira yang comelss tu HAHA nasib baik kau cousin aku. Kalau abang aku, dah ku suruh Eira cari lain :b *be a batu api for about seminit*

Ijat siap kata kat aku be careful. Sebab boleh dapat madu anytime -.- perr gua tak nikah lagi sehh HAHA dan dia sengaja cakap kat aku macam tu sebab dia pun dah bagitahu Eira dia dah penuhkan 4 kuota dia dan Eira setuju -.- [bajet aku nak percaya je. Kau ingat aku tak tahu kau sayang Eira tu macam mana? Kalau aku nampak kauorang je baju confirm sama colour kay! HAHA cute je tau :3] so kau ingat aku nak percaya yang kau mendua mentiga mengempat Si Eira tu? HAHA kepala hotak kau Jat *toya* eh tadi kau cakap kau pernah dengar ni kan? Yang English tu. Kalau satu kereta car, dua atau lebih kereta cars. Tambah 's' kan? So kalau satu wife kau mampu, then kalau lebih isteri kau....? HAHA tak perlulah aku cakap kan? Mampu tu tinggal tambah s aje :b HAHA kayy gelak sakan Ijat aku cakap macam tu.

Kay thanks Jat. Tahu kau cakap macam tu kau saje buat aku takut sebab nak aku wujudkan trust tu control feelings and never get along with negative thingking :D kan? HAHA okay I trust... you HAHA kau yang bagi aku benda ni Jat -.- kay bye assalamualaikum.

kiryuuasrar

Erkk?

Assalamualaikum...


Err -"- apsal orang tanya aku ada pakwe ke tak hah? -.- takde lah ngekk! -.- apsal? Aku tak couple pun ea^^ yes aku suka Azeem :) Weh, Zeem. Bangga tak aku ngaku ni kat khalayak ramai bhaha baik kau bangga sekarang! :D kay aku tak couple sebab, apabila menganggap lelaki tu sebagai boyfriend rasa macam diri ni murah pulak -.- hadoii entah apa aku fikir. Betul terasa diri macam murah dipermainkan kalau fikir yang kita ni tengah couple. Ni aku fikir la. Kauorang, mana aku tahu. Tapi kann... hehehe aku tahu sesuatu dari cousin aku which Azeem.. HAHA! Nanti dia malu pulak kekeke and bila aku dapat tahu I was like waaa!! He respects me! Iloveyou kayy *toya* HAHA. Yang penting tak couple :b thanks kepada twins :D and Azeem! I tak sangka kay you cakap macam tu *gaya pondan* HAHA sayang youuu ^^ *bhuurrr* hehe malu ahh *juling mata buat muka*.

Memang I happy dengar tapi kan, I pelik. Bini ea? Hehee~ happy sehh. Ehh tapi bila you jumpa ayah tanya "sudikah pakcik jadi ayah mertua saya?"? I tertanya tanya ni. Takpelah soon kay? Soon. Study rerajin cari kerja beli rumah beli kereta you jumpa ayah kay. Mestilah kerja dulu kan. Habis takkan kau nak bagi aku makan pasir pulak -.- HAHA mangkukss kay! I dah gila -.- ni saje merapu rapu ni.

So the conclusion is aku tak couple tapi... tapi what? Entah aku tak tahu HAHA tak suka dijudge murah dan tak suka rasa diri murah kayy. Dan alhamdulillah orang yang aku suka respect aku dan tak rendahkan taraf aku pada taraf 'awek' :D okay kenapa atas tu gambar cincin haa? -"- ehh jiran aku dah nak kahwin HAHA [entah apa kena mengena] dan aku suka tengok cincin. Tapi tak suka pakai -.- rasa nikah nanti mintak gelang lah. Tamau cincin *yawn* [ya tuan tuan. Inilah yang namanya orang bagi penyepak, nak terajang orang bagi betis, nak peha haha] serius tak suka pakai cincin. Jari aku ni comel comel. Jadi bila dah jari comel sangat, apabila ada cincin dia jadi huduh kekeke that's why I tak minat cincin you. Ada ke Azeem nak bagi sebab aku kata kalau datang tak bawa hadiah aku taknak keluar lalala~ [bajet materialistik bagi dia menyampah sikit kat aku ni HAHA]

Gelang kay gelang. I suka gelang dan tak suka cincin. Bukan tak suka, suka je. Tapi entah, I tak kisah la allz HAHA [ayat mintak kaki] kayy I sebenarnya buat entry ni pasal orang tanya I couple ke tak tu aje. Apasal tah dah melalut sampai sini. Kay I tau you allz menyampah kayy I buat entry gaya macam ni. So, sorry kay HAHA tu tujuan I, nak buat you allz menyampah kayy HAHA sorry sangat. I bosan actually -.- tu yang buat entry mintak kaki tu HAHA tengok cincin ni lawa kan?

Okay Azeem I nak cincin ni sepasang kay! HAHA
[Gila. Kata tak suka cincin *toya*]
Eh you nak bagi gelang pun boleh! Bwahaha!
[Weh! Gila aku hari ni. Orang lain yang nak kawen aku yang meroyan HAHA]

Kay allz I nak buat kerja lain. Kay dhaaa. Sayang you allz muachh! *gaya pondan*. Kay assalamualaikum.

kiryuuasrar

3 Jan 2013

Assalamualaikum...


Tadi baca blog Kak Lyssa pasal Cara berdepan dengan lelaki pemalu :D HAHA takde kerja kan aku baca entry begitu? HAHA Okay what. Azeem pemalu lah -.- baik sangat dia tu hehehh tapi kalau mengenakan aku, memang takde dah nak bersopan. Geram je. Dan semestinya mana boleh aku berdiam diri kaaan :D *peace yow!*

Hari ni pagi pagi aku dah kena marah dengan dia -"- kau tahu aku panas hati -.- semalam dia yang tak bagi aku call kata tak mau aku membazir lah membazir tu tak baik lah segala bla bla bla lepas tu aku dah tertidur dan semestinyalah aku tak call dia kan bila aku dah tidur. Boleh pulak pagi pagi nak marah aku. Nak ku sepak sepak je dia tuuu -"- nasib baik dah nak pergi PLKN kaann kalau tak memang dah.... haaa abaikan -.- ingat dia dah pergi pagi tadi. Bila dia cakap dia kat rumah lagi, aku terus call -.- lepas tu dia macam marah -.- dan sekarang dia dah sampai Pahang -.- takpelah. Pagi tadi dia tanya takde nak cakap apa apa ke? -.- aku tak sampai hati nak cakap HAHA. Ni aku cakap walau dia tak dengar -.-

JANGAN tinggal solat, JANGAN lupa Allah, JANGAN lupa mengaji, JANGAN tak makan, kasi gemuk sikitt -.- dia ni kurus sangat ahh nampak macam tak makan setahun je gambar Kak Yan tunang tu -.- dah la gelap kurus pulak tu. Tak lawa tahu? Biar gemuk sikit HAHA gemuk macam orang takpe :b HAHA tu je kut. JANGAN lupa orang kat sini -.- HAHA DAN!  JANGAN ushar orang lainnnn dan yang seangkatan dengannya -.- kau kalau buat yang aku JANGANkan tu Yim aku seppppaaakk kau sampai Korea :b terutamanya yang solat tu lah. Okay habis dah :D

Sempat la pesan part from that tadi. Takut dia aku jadi garang sekejap tadi HAHA Okay tadi online Twitter. Acehh gaya cakap macam tak selalu bukak je kan walhal hampir setiap hari :D retweet, reply tweet dan jadi stalker tak bergaji je la kerja aku -.- biasanya mangsa confirmlah Eka sayang, Eya sayang, Aime, AiEn dan Wana lah mangsa stalk aku keh keh. Takpelah bosan kan. Then, Si AiEn boleh pula tak habis nak mengenakan aku dengan Fatih -.- wey! Aku takde apa dengan dia okayy! He's my mom's friend's son okay! Dan aku kawan dengan dia sejak kecil -.- dan takkan ada rasa apa apa kat dia even dia cute handsome comel bergaya segala macam mana sekalipun kayy -.- takde rasa apa. Memang hari tu nampak dia, nope! Sekarang! Ada kat depan aku -.- dia... makin comel :D HAHA tapi... biasalah. Aku puji mana mana lelaki comel cute pun -.- nothing special lah kawan :D tambah tambah aku membesar dari zaman takde gigi depan zaman aku lagi tinggi dari dia zaman main galah main rondest sama, sampailah sekarang dia lagi tinggi dari aku paras bahu ni aku dah tahu dah perangai dia luar dalam. Memang tak la aku nak suka kasanova macam tu -.- ada cakap kat aku dengan mak aku yang dia couple selama ni semua buat main je. Nanti nikah cari yang baik bertudung -.- huhh! Tak sopan kayy! I hate that behaviour! :D dan yang penting I setia pada yang satu you! Acehh please! -.- *sila jawab Acheh kat Indonesia* haha

Okay Fatih dah balik -.- nasib baik dia tak baca ni tadi -.- hampir dia masuk kaunter. Siut punya mamat! Kalau tak kantoi aku mengumpat dia! HAHA kay sambung. Si Eka dengan Eya tak habis habis kenakan aku dengan Zakwan -.- yeahh Zakwan. Yang, alah dua pupu aku tu! Yang kalau aku nampak dia je aku cabut =.= tu semua angkara mak dia -.- mak dia la yang kata nak buat aku jadi menantu sampai orang lain ejek aku -.- memang tak ahh aku nak suka --, HAHA lepas tu Eka kata nak amek Azeem and I was like -.- untung ahh orang tuu cousin orang yang cantik comel tu nak -.- tu kalau dengan dia ar. Dengan Eka tadi I was like


HAHA senget punya creature -.- *mumbling* boleh pulak tu jawab balik suruh aku telan sendiri. Kuwajaq you ni tau sayang! :* haha Iloveyou kayy! :D Erk? Apsal Si Pateh ni datang balik? HAHA dia beli jus dan air batu. Aku suruh ayah buatkan lepas tu ayah sengih pandang Fatih. Hah! Tau dah! Teh kau buat sendiri! HAHA aku malas dan ayah pandang kau, so.... buat ahh :D Sambil bungkus air batu dia tanya aku dengan muka toya.

Eh Wa apsal aku yang kena buat ni???

HAHA ehh kau kan baik dan rajinn :b kena kau kali ni bhahaha! Muka dia malas je kah kahh. Dan dengan senyum comel dia kata

Masuk buku. Malam bapak aku bayar

-.- amboi sedap jee dah amek tinggal -.- biasalah daddy yang bayar -.- Kayy I'm off assalamualaikum :D

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.