The LDL :D dannn...

Assalamualaikum...


Semalam nak cerita pasal license, tiba tiba nampak gambar Atin banyak kat facebook Kak Memey heee :D aku pun post la pasal diaa :D comel kayy! :D dan malas nak taip panjang panjang lagi untuk cerita pasal license. Chehh haha I dah dapat LDL alls! :D alahh baru dapat L dah berlagak -.- ehh kau ingat senang nak tunggu dapat L? Huh! Cubalah amek hahaa baru kau tahu macam mana seksanya nak melepasi ceramah ceramah yang mengantukkan tu.

Tu tak kisah laa. Yang aku kisah, ada ke cikgu tu pergi tunjukkan GAMBAR GAMBAR ORANG MATI ACCIDENT! Macam la aku nak tengok! Penat aku tutup mata tau tak!? Ngeri je. Orang lain dok gelakkan aku je sepanjang cikgu tayang gambar tu, aku tutup mata dengan buku. Chihh! Kuwajaqq! -.- aku rasa aku sorang je kut yang tutup mata -.- orang lain relax je tu yang aku kena gelak -.- haishh! Blah! Takut aku tengok. Darah banyak *_* elak aku tak muntah je tengok kan. Haishh!

So, aku dah dapat LDL which is LDL means Learning Driving License

Hehe tu je la. Dah dapat L. Lepas ni aku belajar memandu kereta betul betul -.- lepas tu motor. Ehh, motor dulu. Ehh. Entah haha :D dah.

Tadi dia text aku -.- tapi pukul 5 dah pulang phone :T takpe lah. Biar je lah. Sempat la jugak mula mula berbual. Yang masa Wan rempuh je pintu terus terputus talian. Gelak je lepas tu masa call balik. Aku suruh dia nyanyi Worldwide :D tak nyanyi ek. Kurangasam hehe ramai budak kat dorm. Takpe. He owes me a Worldwide :DD akanku tuntut nanti yaa? :D *gelak dengki*. Kay. Then dia ada buat something yang membuatkan aku geram dan balas dendam -.-' aku takde apa dia pulak yang swing. padahal dia yang mulakan dulu. Sepak kangg!

Dia kata kan dia tengok awek cantik. Lumrah kan naluri lelaki suka tengok perempuan cantik -,- fine. Aku kata aku faham. Perempuan pun sama je. Naluri perempuan jugak nak lagi tengok lelaki yang comel macam Kim Bum kan. Ramai je kat driving class tu -.- pandai pulak mood dia nak swing. Eeeee kauorang tahu tak aku rasa macam nak sepak sepak je dia tuuu?! -.-" Hahaa siapa jealous sekarang -.- padan mukaaa :b biar diaaa. Revenge is sweet okay :) Dia buat boleh takkan aku tak bolehh *lalala* tu pun aku cakap je. Walhal takde pun aku nak tengok berapa ramai mamat cute kat driving school tu -.- tak perasan pun. Bila kawan aku kata budak tu cute budak tu handsome budak tu tinggi je baru aku tengok. Kalau tak memang tak laa mata aku nak melilau -.- haaa buat lagi macam tu. Buat laa. Padan mukaa.

Okaylah. Done melepaskan perasaan -,- off assalamualaikum.

kiryuuasrar

Diaaa....

Assalamualaikum...


Dia comel dia cute dia tembam dia sangattt kawaiii >_< dia lah Nur Fatin Adelia Fairuzan :D Anak sedaraku ~ erk? Mana datang anak sedara kan? Aku mana ada kakak atau abang nak kahwin then got a cute kawai comel baby HAHA anak sepupu aku. Kak Memey dan Abang Fairuzan. So nama dia Nur Fatin Adelia binti Fairuzan. Comel kan nama dia? Heee orangnya pun comel tau! Dan dia pantang tengok kamera atau phone. Nanti mata dia bulat macam nak suruh orang snap gambar dia :D nak ikut mama la tu. Mama dia photographer yang kerja kerja bahagian kerajaan you know? Sebab tu pro-kerajaansss -,- kay jom tengok gambar Si Capatenn ni :D

masa ni kecik lagi :D

comel kaann? Macam Cik Wa dia kikiki

tengok apa la tu -.-

suuuka dia senyumm :D comel macam mama dia xD

pakaikan dia tudung. super duper comel kay! haha

baru pandai nak berguling guling haha

makan timeee :D

dalam buaian :D mata kuyu je haha

Eeee tada gigiii XD

Busyuuuukk >,<' hahaha

Aloo tomort lak Shayunk Cik Wa ni :D

Aaaaaaaumm! :D

Lepas mandi :3

Dah boleh duduk dah :D

Kening diaaa haha

Cakkk!! :D

Eeee cumortt :D

Kay ni pic favourite aku. Comel gilaa kan dia lentok kat lengan papa dia :D

Tengok eaa pipi diaaaa. Macam ada bola ping pong kat dalamm HAHA comelll! :D kiri kanan ada bola ping pong :D comel la yayunk Cik Wa ni >_< Cik Wa geramm dengan diaa HAHA dia paling rapat dengan atuk nenek dia. Mama papa dia kerja je. Kalau tak nenek dia, mesti Mak Lang dengan Mak Su dia haha

Atin, Mama dan Papa :D
Mama dia tu akak sedara aku :D
Abang Fairuzan ni orang Muar. Lenga.
Kak Memey orang Melaka :D

Psst Kak Lang! Kak Ain! Kita sebut nama Kak Lang dengan Kak Ain kat blog ni. Popular you! Nak Big Apple! Upah :D haha Kak Lang kerja kat Big Apple BP Mall :) dah setahun dah :D cantik orangnyaaa. Comel macam Si Capatenn nii. Kan Paten kannn? Heee :D Mak Su dia tu pulak secretary. Cantik gak. Ni dah puji ni lagilah kena upah double! :D

Kay ni Mak Lang dan Mak Su dia :D
Mak Su dia sebelah kiri, Farah Ain :D
Mak Lang dia, Farida :D

Haa tu je la. Nak cerita tu je sebenarnya -.- haha semalam jumpa Ryan. Comel kay dia! Haha main kenyit kenyit mata. Dia tengok aku tak kelip then Cik Yah tiup muka dia. Terkelip kelip mata dia HAHA sangat sangat sangat comel Ryan Arsyad :D daann hari ni kan Sabtu! Tadi dia text aku :D lalala nak update pasal license sebenarnya -.- tapi, nantilah :D kay dhaa! Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.