He is...

Assalamualaikum...


10 facts about TOP Big Bang :D

Nick name: TOP [dapat nama ni daripada Se7en].
Nick name paling dia benci: Bingu TOP haha :3 sebab dia suka buat benda bodoh cute gitu :3
Real name: Choi Seung Hyun.
Birthday: 4/11/87 [Tengok! Tak ke sikit punya jodoh? Aku 11/4 dia 4/11 haha :b]
Position: Rapper dalam Big Bang.
Type: Kiddo. Dia paling banyak main dalam group haha paling manja dengan ibu dia.
Talent: Suara best *erk?* haha
Kenapa aku suka: It's HIS VOICE :3


comel kaaann? :D tengok rambut dia :3

Bingu TOP haha benda bodoh cute yang dia selalu buat :3

Tengok diaorang buat gaya perempuan HAHA
TOP and Se7en :D

HAHA kelakar tengok Daesung takut dengan TOP XDD
tengok sampai habis HAHA comel gila

Daesung buat TOP marah. TOP tolak kepala dia HAHA Lepas tu Daesung takut kena tinggal berdua je dengan TOP. Masa TOP nak belasah dia buat reaction cute HAHA mangkuk Daesung. Tapi serious TOP comel gila masa panggil Daesung nak belasah dia tu HAHA dah buat reaction cute, Jaesuk masuk je terus dia kembali menyakitkan hati TOP. Last last TOP ketuk kepala dia guna botol perilla oil HAHA nanti TOP menari yang dia dapat nama Bingu TOP tu haha
Tengok dia dengan Se7en HAHA lawak
TOP nakal masa kecik tau HAHA
Bila dia tunjuk perangai sebenar, orang akan tanya
"What's wrong with him? Bingu ke apa?" haha

Suara diaa >_< haha

Wooo suara dia besar la bagi aku. Suara aku kan ehem lembut kan *puihh* haha seriously aku teringin nak ada suara serak basah dan nyaring macam Mai. Comel gitu. Aww! :3 haha dan Mai pulak pernah kata yang dia teringin nak suara perempuan macam suara aku -"- erk? Haha senget kay. Aku suka TOP ni sebab suara dia :3 tak percaya? Dengar lagu yang dia nyanyi :D Rap banyak. Aku suka haha lagu rap ganas ganas haha :D lagu dia la tu. Suara dia awesome laa. Agak ganas lagunya. Ada yeow yeow tu haha lagu ni dia kata untuk ex-gf dia. Tajuk lagu tu Act Like Nothing Is Wrong. Lagu satu lagi Big Bang - Fantastic Baby. Yang rap tu suara dia la :D dengan yang dok Boomshakalaka tu haha tu suara dia jugak :D kay. Yang suara pelik penyek penyek tu suara GD haha meh aku bagi video sekali laah :D dalam Monster tu mesti kenal punya suara TOP yang mana :D lagu Blue lembut sikit kan? :D suara Seung Ri pun best :D Daesung paling cool suara dia :D Taeyang sedap jugak. Big Bang semua best la! Haha.

Act Like Nothing's Wrong

Fantastic Baby


Monster


Blue


I love TOP! :D

He is... TOP! Who? TOP! Who? TOP! Who? Choi Seung Hyun. Who? Rapper. Who? Mine hahaha gila XDD since when aku minat dia ek? Haha since tengok Running Man episode 84 dengan 85, betul aku terpikat dengan suara dia haha entah. Dah lama sebenarnya. Tahun lepas. Tapi tak obses sangat sebab masa tu aku tak dengar lagu lagu Big Bang. Then, bila terdengar lagu Monster dalam radio aku tersentak *ceh* ada suara TOP! Ini Big Bang! Hoho Barulah masa tu aku agak suka gila kat dia.

XD

Tengok dia senyumm! >_< haha

Then, aku nampak MK guna background gambar TOP. Walaupun dia lelaki, tapi aku jealous jugak haha tak tau la kan. Lepas tuuu.. ada la manusia tu sibuk nak menangkan Taeyang dia. Dia kata Taeyang cute. Excuse me! TOP lagi comel okay! Haha Lepas tu dia guna nama TOP as nickname twitter dia. Cis! Ingat aku nak diam? Dah la kutuk TOP aku. Lepas tu dia menangkan Taeyang dia yang tak comel tu. Lepas tu nak guna nama TOP aku. Cis haha automatically dengan refleks automatik aku pun tukar header Twitter kepada muka TOP dan nickname letak nama ღ ℒℴ T.O.P ѵℯ ღ. Facebook pun aku tukar header muka TOP. Lepas tu aku penuhkan blog aku ni dengan muka dan nama TOP wee~ :DD

Dia suka colour rambut warna pelik pelik

Smart haha ^_~

Aku lagi suka rambut dia hitam -.-

Conclusion, aku suka dia sebab suara dia. Dan muka dia yang cute haha. Plus, dia manja dengan omma dia. Sangat sangat manja kay. Waktu kecik kecik kalau kena marah dengan cikgu dia mesti lari balik rumah cari omma dia haha comel tau! Member Big Bang yang lain pun kata yang lain tidur hostel dia tidur dengan omma dia. Haha semuanya omma dia paling penting :3 awesome kay dia ni ^_~ sebab tu aku suka dia :DD haha kay dhaa~

TOP shi.. ani-a *geleng* Seung Hyun shi... ani *geleng lagi* Seung Hyun oppa *nod* :D I'm melting right away hearing your voice and because of your glance >_< hahaha

Love Bigbang too :D

Senang cerita aku suka Big Bang la kan. Sebab semua suara best best :D tapi paling suka TOP sebab suara dia paling lain then dia punya glance ouhh I'm melting -.- HAHA glance dia tajam weh! >_<

Big Bang on Go Show HAHA ni lawak. Tengok semua member Big Bang lawak gila. Tapi ni part 1 je. Nak tengok sambungannya ada kat related video :D



Nak tengok KEGILAAN BigBang tak? HAHA bawah ni :D selalu tengok diaorang penuh karisma. Ini the other side :D cute weh semua hihi


Dah tengok Secret Big Bang? Haha parody Secret Garden. LAWAK GILA! :D

Okay that's all :3 off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.