Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama

Assalamualaikum...

Tetiba rasa nak join segmen -.- ni segmen pertama aku join :D adus hihi selalunya tak berani join segmen sebab blog aku memang buruk kakaka. Ni berani pun sebab bosan tahap bimasakti. So, terpaksa la kan :DD tak kisah la kan. Tapi, blog lain yang join ni semua lawa lawa -"- acane tu? -..-' haha uishh dah last minute kut. Dah lebih 20 orang join. Takpe la. Belum tamat tarikh lagi :D tamatnya 1 Mac nanti :)

Nak join? Jom la :D syaratnya tak berat pun :) Jom jom jommm :D sila klik banner untuk join ye ^^,


Okay, aku tahu aku banyak cakap dan suka merepek melalut. Sorry ea? ^^,v hehe *genggam tangan* follow mak cik dah... *keluar ibu jari* buat entry... tengah la ni *keluar jari telunjuk* tempek banner pun dah *jari tengah pulak keluar* letak link entry.... *keluar jari manis* ahh kejap lagi... Buat satu ayat, Saya Sayang Blog Saya Kerana... haaa, ini belum.

SAYA SAYANG BLOG SAYA KERANA blog tempat saya hilangkan bosan selain Facebook dengan Twitter :D tempat saya merepek bla bla segala tempat saya bercerita apa apa yang saya rasa nak story walaupun saya tahu takde orang nak baca pun apa saya merepek -.- haha tu je la kut. Okay, sila jangan kutuk blog saya yang tak bersalah ni, saya yang design dia jadi buruk cenggini :D kekeke :D okay that's all. Off, assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.