Cerpen : Lakaranmu


Assalamualaikum...


Hola babes dudes! Salam satu Malaysia. Bak kata Azwot, salam satu Bangla okay *lap hingus* adoi kemproh nya anak Wak Sahar ni *sengih tayang empat empat batang taring*. Ni kemproh kes TERjangkit dengan Si Aimot dengan Si Azwot la kan. Okay, cukup panjang la tu intro kan?

Yeah setelah reverse drift belok sana belok sini dengan kona baring sekali, marilah kita kembali ke pangkal jalan. Kita straight to the point lah kan? Aku telah menyiapkan sebuah lagi cerpen. Ni saje je ni bagitahu. Aku tahu ada je yang tengah tertunggu tunggu cerpen aku. Maklumlah kan cerita aku semuanya best best *puih*. Lepas tu ayat meletop ngalahkan volcano, Mount  Etna kan? Lagi la kauorang tak sabar sabar kan nak baca karya aku *puih puih*.

So, tajuknya ialah Lakaranmu. Entah tak tahu apa tajuk yang sesuai dengan cerpen tu -_- lepas siap cerpen tu aku pun mula la berfikir apa tajuk yang paling sesuai untuk cerpen tu. So setelah dicampur ditolak didarab dibahagi dengan 748.74627 dan dikuasakan dengan infiniti, maka terciptalah tajuk Lakaranmu.

Nama watak? Biasa la. Sure nama kawan kawan aku yang jadi mangsa. Dan semestinya aku TAKKAN berikan apa apa komisen sebab aku yang buat ni pun tak dapat apa apa -_- apa lagi mereka yang hanya patut menerima komisen tak sampai 1% tu je. Kan? Nadia ada komen kat cerpen tu ngehngehngeh :D padan muka dia. Ni kira aku revenge ni. Dia buat novel guna nama aku dengan ntahmanamanamamatentah haha :D

Okay, kalau nak baca boleh la >>KLIK SINI<<. Kalau tak nak klik kat situ, klik SINI pun boleh :D tak nak jugak? Kat semua perkataan Lakaranmu pun boleh tekan kalau nak :) semua bakal ke satu link. Ke cerpen tu la. Ke blog aku yang satu lagi. Tak boleh post kat blog ni. Sebab boleh copy. Bahayo woo penat penat aku taip panjang panjang sesenang je orang nak copy. Kalau ada jugak manusia gitu, mohon sepak dia laju laju. Okay :D dah la. Itu je kut.

Kay chow. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.