SEGMEN : KENANGAN TERINDAH...by Usu

Assalamualaikum...


Yeah! Nak join segmen lagi ^_^ suka segmen Kak Usu sebab syarat tak demand hehe. Okay, jom mulaa. Siapa nak join boleh klik banner di atas ^_^ Segmen: Kenangan Terindah. Haish I tak banyak gambar -,- tapi masa baca entry Kak Usu aku dah sedih dah. Mana nak dapat gambar dan cerita di sebaliknya -,- tutuplah. Lepas tu cari lagu kat folder yang ada dalam lappy. Tiba tiba jumpa gambar masa kat Cameron! Heee yeahh boleh join! :3 hehe okay mula ^_~

Aku? Yang paling tak lawa ahh haha :3
Gambar ni diambil di depan tempat penginapan.
Heritage Hotel Greenhill Resort :3

Yes, me yang kat hujung paling kiri gambar :3 ganas tak? I ni sebenarnya comel alls! Tak ganas pun. Gambar tu gimik je alls! Puihh haha dengan sandel nak tanggal -_- pffft hodoh kay Wawa kau hodoh. Sila sedar haha :3 okay dah.

Cerita di sebalik gambar? Kak Usu kata "tak takde idea nak buat cerita..??? Heheh..takpe..korang buat puisi, sajak, pantun or apa2 sahaja yang mudah bagi korang k.." Haa pantun? Sajak? Hancur bahasa jawabnya kalau dapat kat aku haha :3 so, cerita jelah ya? ^_^

Masa ni kitaorang ikut rombongan sekolah. Tahun 2010. October. Tiga hari dua malam ^_^ rombongan lepas PMR :) bermalam di Heritage Hotel Greenhill Resort. Best kay best! Memang the best tempat kitaorang stay ni. Ada semua kelengkapan. Ada fridge ada dapur ada katil dalam tiga tiga bilik ada Astro bilik tidur pun selesa. Tidur bersepah je kat ruang tamu. Cikgu sewakan tiga rumah untuk kitaorang. So, rumah kitaorang ada 15 orang. Best laa tidur bersepah. Lepas tu semua berebut charger haha. Memang best. So, macam macam kenangan ada. Masa jalan kat pasar, I jumpa pelangi alls! Cantik you know? Terang sangat warna pelangi tu :3 macam betul betul depan kita :3 best.

Bila malam, lepas masak sama sama kitaorang lepak depan tv haha yang dengan phone pun lain. Ehem text buah hati lah tu. Haha masa ni takde buah hati ^_^ so, Alif senget jelah yang selalu text aku. Haha malam tu pun dia text aku jugak. Mamat tu memang sengal haha sampai sekarang jugak aku kawan dengan dia kan haha tak sangka ^_^ banyak benda kitaorang buat kat Cameron tu. Tapi pening laa. Pusing sana strawberi pusing sini strawberi -_- penat je. Paling suka pergi Mardi! Jumpa bunga! Ros banyak! ^_^ suka sangat! Hehehe aku memang gila bunga sikit.

Kay sekarang kau abaikan muka buruk tuh -_- haha
I nampak gemuk sebab sweater biha tu besar gedabak okay! I tak gemok :3 haha tak terima kenyataan :D

Tapi tak sempat nak snap dengan bunga ros sebab bateri phone dah habis :( kat sini je huk :( Takpe lah asal ada bunga haha :3 macam macam la kitaorang buat :3 rindu kay masa ni ^_^

Tu je kut. Hope menang. Chow. Assalamualaikum :D

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.