Break ! Hurm

Assalamualaikum...



Hi world :) long time no nag kan? I just don't know what to talk about. Yes hahahaha tak kelakar pun. Apehal gelak ni? Lalalalala~ whatever dudeee~ *gaya Auni* hahahaha Okay abaikan. Aku ada terfikir nak share characteristics classmates aku tau. Tapi, macam malas je nak menaip. Tengok la kalau aku rajin. Ada 24 orang tak termasuk aku. Banyak ni nak ngumpat bebudak kelas muahahah! Gurau je. Mesti la aku cerita yang positif je kan? Heheh tapi... haish bila la aku rajin nak menaip panjang panjang kan? Hahahaha :) Macam malas. Okay dah cukup panjang la tu intro.

Okay kembali ke pangkal jalan please haha back to topic. Break? Break apa? Hahahaha kalau aku ada boyfriend mesti orang ingat aku break yang itu kan? Hahaha tapi maksud break kat title aku ni semester break hahahaha yes dah cuti sem dah sekarang ni bagi student PIS :) aku dah jumpa pun rumah sewa untuk sem depan. Deposit pun dah bayar. Alhamdulillah settle satu masalah :) duduk dengan budak budak JPH. Boleh la daripada takde. Budak budaknya pun okay je aku tengok. Hope nothing much la pasal apape kat dalam tu. Okay result. Result? Omomomoooo!!! >_< sherrrammm I nak cerita pasal result. PB dah la tak okay final pun jawab main main. Study pulak aci taram antara malas, rajin dan tilam menggoda. Puaka betul la hahahaha mengharap lulus sudah la hurm :)

Lagi nak cerita apa? Haa I thought I had a crush on someone from our class huahuahua buat buat tak tahu sudah ye? :D ini semua gara gara Encik Rafi. Aku nafi masa awal sem, masa masuk sini. Encik Rafi tanya adakah aku dah terminat kat *tutt*? Aku kata "Ouhh tidak sama sekali, Encik! Takkan punya HAHAHAHA no nehi and never!" dan sekarang aku dah termakan cakap. Hailoh hailoh masin betul mulut ayahanda kami tu -.- bahaya betul! Boleh karma pulak berbidas dengan beliau haish! Hahahaha.

Hurm nak cerita apa je lagi? Takde apa kut. Azeem? Hurmmmm dia busy je memanjang HAHAHAHA okay I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.