Happy Birthday, Babe!

Assalamualaikum...


Hi. It's been a while. Haha. Nak story pasal birthday present Mala je ni sebenarnya. Bukak-bukak je post lama mesti bosan dia tahap agung kan? So, hehe asal ada je la kan? Pon boley. Hehe. Birthday present ni dalam bentuk video jugak. Sama macam classmate punya birthday yang lepas tu, Rafie. Sebenarnya video edit je haha. Pemalas kan? Ni pun rumit kau tahu? Nak kena upload masuk youtube bagai. Memang banyak kerja sebenarnya. Tapi benda yang menyusahkan kita tu la sebenarnya hadiah kan? Hahaha.

Actually dah lama birthday dia ni. 18th of June. Sepuluh hari selepas birthday ibu. Hahaaa once again, happy birthday, Sermala. I love you. You're one of my best classmates ever. Love you so much muamuaahh. Hahaa XD















Okay, to be honest, aku geledah menyepah-nyepah wechat, facebok etc etc budak ni untuk cari gambar yang kurang creepy. But unfortunately, aku tak jumpa. Haha ada satu ni je koleksi foto dia yang aku ada. Maka, terimalah seadanya XD gambar diak creepy kan? Hehe. Asalkan dia suka dan tak marah aku bagi hadiah berupa sebegini, th yang ni agaen I'm happy. Haha. I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.