Dalam Kenangan

Assalamualaikum...


Family penting bagi setiap orang kan? Siapa tak sayang family? Gila la orang tu. Haha sebenarnya aku tak tahu nak cakap macam mana benda ni. Aku bukan adik-beradik Shakespere, bukan cucu A.Samad Said, bukan anak memane sasterawan dunia pun. Takde darah sasterawan pun. Haha so, terima je la apa adanya yang aku bagi dalam blog ni :)

This pic was edited by my Pak Tam :) Nak tahu lebih lanjut, klik je la post ni. Post lama aku.

Dengan melihat dari gambar tersebut..... haha koya. Hurm... nostalgia... Inovasi. Cucu-cucu Pak Mail Sate. Walaupun tak cukup 32 dalam gambar, dari 2003 ke 2012, dari sememeh menjadi cunnn sudahnya, dari comot menjadi comelll katanya, dari takde gigi menjadi kacakkk kononnya haha dari 32, kami kehilangan satu. Al-fatihah buat sepupu saya yang telah kembali ke rahmatullah pada 4 Februari 2014 hari tu, Nur Hidayanti Ramlee... :')

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.