Melalut Haha

Assalamualaikum...


Hi. Last post was on last year I guess. Hahaha. Lama tuuu. Sebab sekarang bosan teman Piqa kat cc, maka saje saje nak merepek kat sini sambil dengar lagu Bigbang. Heee. 15 - 20 Sept ni TPM will be held at Pahang. Alhamdulillah dapat pelapis. Junior semua rajin datang. Commitment baik la diaorang bagi. Salute la. Fitness penat macam nak mati pun diaorang tak give up lagi. Memang the best. Dan.... ahahaa aku dah bertambah saingan T_T wuwuwu. Suhani. Kuat, laju dan flexible. Macam mana agak agak aku nak compete dia masa selection pergi TPM nanti? Ke aku kena turunkan berat? Hahahahaha. Malasnya nak reduce. Sekarang makan manyaa selera maa. Macam susah je nak reduce. 5kg pulak tu T_T hmm tapi orang kata,

Usaha tangga kejayaan

Kan? Betul lah tu. Kena usaha. Aku nak main, aku kena rajin training. Aku nak main, aku kena lajukan langkah. Aku nak main, aku kena kuatkan pukulan. Aku nak main, aku kena tambah teknik. Aku nak main, aku kena gandakan usaha lah kan? Okay. I'm on it :)

Memang nak main. Tapi rasa takut nak masuk gelanggang tu masih ada kan. Siapa je tak gentar masuk gelanggang? Mesti takut. Tak banyak mesti ada sikit. Kita manusia. Hahaa tapi idol dalam gelanggang aku ada kata,

Dalam gelanggang nanti,
kalau kita takut,
kita tak boleh buat apa apa.
Jadi, jangan takut :)

Maka aku pun cuba untuk menghilangkan rasa takut aku setiap kali masuk gelanggang. Dan itu memancing rasa gian nak sparring. Hahaha. Dan inilah hasilnya, nak bertanding walaupun tak berapa yakin dengan diri sendiri. Nak lawan. Nak lawan. Nak lawan. Nak sparring. Nak menang selection. Nak masuk TPM. Nak emas TPM. Okay tahu benda tu berat untuk aku yang masih tak berani dalam gelanggang ni. Tapi nak cuba jugak. Nak jugak jugak jugak. Hahaa wish me luck, guys. Sesiapa pun yang baca ni. Doakan aku :)

My life is beautiful with my family and friends. Alhamdulillah. Rindu schoolmates semua ^^, dan bakal merindui classmates yang sekarang ni bermula setahun daripada sekarang nanti apabila dah habis, serta housemates penghuni Angels Headquarters. My life gets even more beautiful with you guys around. Love yaaaolllzzz :D

Okay, I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.